10 augustus 2022

Agrarische sector

Heeft u een investering nodig om uw bedrijf uit te breiden met een agrarisch machine? Of het nu gaat om een melkinstallatie of een gloednieuwe tractor met een grote drie asser, bij ROS Equipment lease ontvangt u altijd het juiste leasevoorstel.

In de agrarische sector wordt steeds meer machinaal gewerkt. Om uw werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren, weten wij hoe belangrijk het is dat u de juiste agrarisch machines heeft. Deze machines zijn vaak kostbaar, maar ook essentieel. Hiervoor biedt ROS Equipment lease de oplossing. De agrarisch machines kunnen geleased worden, waarbij u direct de eigenaar wordt van de machine. U kunt hem direct gebruiken en maandelijks aflossen.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u agrarisch materiaal op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor uw agrarisch materiaal te komen.

Ook interessant