10 augustus 2022

Bouwsector

Heeft u een investering nodig om uw bedrijf uit te breiden met een bouw en grondverzet machines? Of het nu gaat om een kleine hoogwerker of een gehele bulldozer met alles erop en eraan, het kan allemaal. Alle machines kunnen bij ROS Equipment lease geleased worden. U ontvangt altijd een passend leasevoorstel van ons.

In de bouwsector wordt steeds meer machinaal gewerkt. Deze machines zijn vaak kostbaar, maar ook essentieel bij het optimaal uitvoeren van de werkzaamheden. Om deze machines te bekostigen, kunt u ervoor kiezen om deze te leasen. De voordelen die het leasen van een machine met zich mee brengt is dat u direct de eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u bouwmateriaal op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor uw bouw en grondverzet machine te komen.

Ook interessant