10 maart 2022

Dealer uitgelicht: Autobedrijf van den Berg

Met dank aan de ruim 500 dealers en autobedrijven die zich bij ons hebben aangesloten, bestaat onze voorraad momenteel uit meer dan 30.000 auto’s. Als gevolg van het groeiende aantal partners dat zich bij ons aansluit, blijft onze lease voorraad zich ook uitbreiden met nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens! Hierdoor is er altijd een auto die voldoet aan de wensen en eisen van onze leaserijders. 

De dealer van deze maand is zojuist bekend gemaakt. “Autobedrijf van de Berg” uit Barneveld & Wekerom wordt deze maand in de spotlights gezet. Dit betekent dat wij weer de weg op zijn gegaan om hen te verblijden met dit heuglijke nieuws. De fijne en succesvolle samenwerking met Autobedrijf van den Berg is voor ons een goede reden voor een feestje! Onze collega Sjoerd hebben wij op pad gestuurd naar Barneveld om hen te verrassen met dit leuke nieuws. Naast een lekkere versnapering, heeft Autobedrijf van den Berg nog een aantal extra’s van ons ontvangen:

  • Gratis Marktplaats advertenties en 7-daagse dagtoppers;
  • Blogpost op de website;
  • Social promotie op ROS finance socials.

ROS finance kijkt ernaar uit om in samenwerking met hen nog meer ondernemers en particulieren rijders te voorzien van de auto die tegemoetkomt aan al hun wensen en eisen.

  • Dealer van de maand bij ROS finance
  • Autobedrijf van den Berg uit Barneveld & Wekerom
  • Occasions van Autobedrijf van den Berg
  • Partner worden van ROS finance?

Dealer van de maand bij ROS finance

Als blijk van waardering voor onze aangesloten partners, zetten wij hen graag in het zonnetje. Daarnaast verzorgen wij gratis advertenties op Marktplaats bij normale en 7-daagse dagtoppers. Ook wordt een speciaal blogartikel gewijd aan deze dealer op onze website én social media kanalen. De dealer krijgt een prominente plek op de homepage van ROS finance dat zorgt voor nóg meer zichtbaarheid onder (potentiële) leaserijders. 

Autobedrijf van den Berg Barneveld & Wekerom

Autobedrijf van den Berg telt twee vestigingen. Eén vestiging is gelegen in Wekerom, de andere in Barneveld. Deze dealer is een modern en universeel autobedrijf waar het leveren van kwaliteit altijd prioriteit nummer één blijft. Hun showroom staat gevuld met verschillende automerken van goedkopere (budget)auto’s tot jong gebruikte occasions. Wilt u er een aanhanger bij? Ook daarvoor kunt u ben hen terecht. 

Naast een veelzijdige voorraad occasions en accessoires, biedt Autobedrijf van den Berg ook een uitgebreide onderhouds service, zowel voor bedrijfswagens als personenauto’s. Deze service gaat van APK tot ruitschade en van pechhulp tot vervangend vervoer. Al het onderhoud wordt verricht in hun professionele werkplaats. Wilt u meer weten over deze dealer? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Occasions van Autobedrijf van den Berg

In onze lease voorraad vindt u momenteel ruim 80 occasions van Autobedrijf van den Berg. Binnen deze voorraad bevinden zich onder andere bedrijfsbussen, caddy’s en personenauto’s. De meest voorkomende merken zijn Mercedes-Benz, Volkswagen, Ford en Renault. 

Autobedrijf van den Berg zorgt ervoor dat u met veel plezier van A naar B rijdt. Met hun uitgebreide servicediensten vindt u hier alles onder één dak! 

Zit uw gewenste leaseauto hier niet tussen? Of heeft u meer advies nodig over de meest geschikte auto voor uw onderneming? Autobedrijf van den Berg adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze of voorziet de auto van extra accessoires zodat deze alsnog perfect aansluit bij uw wensen. Met vol trots zeggen zij dan ook: “Dat is wij doen, ervaar het zelf”.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om een occasion van Autobedrijf van de Berg bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering. 

Partner worden van ROS?

Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij zorgen ervoor dat de voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld worden aan onze lease voorraad. Op deze manier zijn de occasions direct zichtbaar op de website van ROS finance. Zo zorgen we samen voor een groeiend aantal leads en verkopen!

 

Ook interessant