10 augustus 2022

Intern Transport

Op zoek naar een financieel steuntje in de rug voor uw nieuwe of tweedehands intern transportmiddel? Bij ROS Equipment Lease hebben we een leasecontract voor alles waarmee u intern uw artikelen vlot kunt transporteren. Van heftrucks tot stapelaars en lopende banden, we hebben altijd een passend leasevoorstel dat aansluit bij uw situatie.

Het leasen van interne transportmiddelen is een slimme zet, omdat de afschrijving redelijk voorspelbaar is. Zo kunnen we het leasecontract perfect afstemmen op de levensduur van de apparatuur. En het beste van alles? U wordt eigenaar van de transportmiddelen, zonder dat u in één klap de volledige aankoopprijs hoeft te betalen. Zo houdt u geld over voor andere uitgaven. En alsof dat nog niet genoeg is, brengt het leasen van interne transportmiddelen ook fiscale voordelen met zich mee.

Wilt u liever lagere maandlasten? Geen probleem! U kunt ervoor kiezen om aan het begin van de overeenkomst een deel van de aankoopprijs in één keer te betalen. Hierdoor worden uw maandelijkse lasten gedurende de overeenkomst verlaagd. De keuze is helemaal aan u.

Heeft u al een intern transportmiddel (of meerdere) gezien? Of wilt u meer informatie over onze lease mogelijkheden? We staan klaar om samen met u het beste leasevoorstel te realiseren. Neem contact met ons op en laat uw interne transport vlekkeloos verlopen!
 

Ook interessant