10 augustus 2022

Intern Transport

Heeft u geld nodig voor de aanschaf van een nieuw of tweedehands intern transportmiddel? Er is een leasecontract voor alles waarmee u intern uw artikelen transporteert. Denk bijvoorbeeld aan een heftruck, een stapelaar of lopende band. Bij ROS Equipment lease kunt u altijd een passend leasevoorstel aanvragen die bij uw situatie aansluit.

Interne transportmiddelen lenen zich goed voor het leasen, omdat de afschrijving redelijk nauwkeurig kan worden voorspeld. Hierdoor kan het leasecontract goed op de levensduur afgestemd worden. Het leasen biedt daarnaast ook het voordeel dat uw bedrijf eigenaar wordt van de transportmiddelen. U hoeft niet eenmalig de gehele aankoopsom te betalen, waardoor u geld overhoudt voor andere uitgaven. Daarnaast levert het leasen van interne transportmiddelen fiscale voordelen voor u op.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u een intern transportmiddel of transportmiddelen op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor u te komen.

Ook interessant