18 maart 2021

Volvo Leasen in 2021: De Top 3

Bij ROS finance lichten wij elke maand een automerk uit. Dit doen wij aan de hand van een top 3. Een aantal weken geleden hebben wij een blik geworpen op de drie favoriete Peugeots die te vinden zijn in onze lease voorraad. Dit keer kijken wij naar drie veel geleasde Volvo’s:

  1. Volvo V60
  2. Volvo XC40
  3. Volvo S60
  4. Wilt u een Volvo leasen?

Volvo V60

De Volvo V60 is sinds 2010 te vinden op de Nederlandse wegen. Deze sublieme stationwagen is geïnspireerd door de Volvo S60 sedan en is te vergelijken met de Volvo V70. De V60 is een comfortabele personenwagen met prachtige bekleding. Daarbij biedt deze Volvo veel praktische oplossingen door de grote kofferbak. Wanneer u kiest voor de Volvo V60 R-Design, dan is de V60 uitgebreid met een speciale bekleding, dubbele uitlaat en een extra achterbumper.
 

Volvo XC40

Bent u op zoek naar een nieuwe personenwagen van Volvo, maar wilt u niet een grotere stationwagen of sedan? Bekijk dan eens de Volvo XC40. Deze Volvo is als compacte SUV op de markt gebracht in 2017 en is het kleinere broertje van de XC60, de XC70 en de XC90. De XC40 is ruim uitgerust met ingebouwde navigatie, een DAB+ radio-ontvanger en prachtige LED mist- en koplampen. 


 

Wilt u een Volvo leasen?

Wilt u een personenauto leasen van Volvo? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Volvo van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant