10 augustus 2022

Vrachtwagens

Heeft u geld nodig voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands vrachtwagen? Wij als ROS Equipment lease denken graag met u mee en zorgen altijd voor een passend leasevoorstel.

Een vrachtwagen leent zich erg goed voor het aansluiten van een leaseovereenkomst. De economische afschrijving kan redelijk nauwkeurig worden voorspeld, wat al een voordeel voor u is. Het leasen van een vrachtwagen heeft verder als voordelen dat u direct de eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. U kunt er echter ook voor kiezen om eenmalig een relatief groot slotbedrag te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u een vrachtwagen op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel te komen.

Ook interessant