Equipment lease

Terug naar overzicht
equipment-lease
Alt tag
Bereken uw maandlasten

Aanhangwagens en verkoopwagens

Aanhangwagens en verkoopwagens zijn essentieel om uw bedrijf uit te breiden. Met ROS Equipment Lease kunt u terecht voor de juiste leaseoplossing, of u nu een eenvoudige enkelasser of een uitgebreide drieasser nodig heeft.

Het voordeel van leasen is dat u direct eigenaar wordt, zonder dat u de volledige aankoopprijs in één keer hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u betaalt maandelijks de aanschafwaarde terug. Bovendien is de rente die u over de looptijd betaalt fiscaal aftrekbaar, wat u nog meer voordeel oplevert.

Als u liever lagere maandelijkse lasten wilt, bieden we u de mogelijkheid om een deel van de aankoopprijs aan het begin of het einde van de overeenkomst in één keer te betalen. Hierdoor worden uw maandelijkse kosten lager. U bepaalt zelf hoe de financiering eruit komt te zien.

Heeft u al een specifieke aanhangwagen of verkoopwagen op het oog? Of wilt u meer informatie over onze lease mogelijkheden? Ons team staat klaar om samen met u het beste leasevoorstel te vinden. Neem contact met ons op.
 

Equipment Lease Calculator

Maandelijks
Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk ook deze mogelijkheden eens