Equipment lease

Terug naar overzicht
equipment-lease
Bereken uw maandlasten

Agrarische sector

Met ROS Equipment Lease zorgen wij voor het perfecte leasevoorstel, of u nu een melkinstallatie of een krachtige tractor met een drie asser nodig heeft.

In de agrarische sector wordt steeds meer gebruikgemaakt van geavanceerde machines. Wij begrijpen dat u de juiste apparatuur nodig heeft om uw werk optimaal uit te voeren. Onze oplossing? Lease uw agrarische machines bij ROS Equipment Lease en wordt direct eigenaar. U kunt de machines direct inzetten en maandelijks aflossen.

Wilt u uw maandelijkse kosten verlagen? Dat kan! Door aan het begin of het einde van de overeenkomst een deel van de aankoopprijs in één keer te betalen, verlaagt u uw maandelijkse lasten gedurende de overeenkomst. U heeft de touwtjes in handen.

Heeft u al een specifieke landbouwmachine op het oog? Of wilt u meer informatie over onze lease mogelijkheden voor agrarisch materiaal? Ons team staat klaar om samen met u het beste leasevoorstel voor uw agrarisch bedrijf te realiseren.
 

Equipment Lease Calculator

Maandelijks
Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk ook deze mogelijkheden eens