16 mei 2020

Alles over de Nissan NV250

Bij ROS finance hebben we verschillende bedrijfswagens van Nissan in onze leasevoorraad, zoals de NV200, NV300 en NV400. Ook een Nissan leasen? Bekijk hier de voordelen van financial lease.
 

Op dinsdag 14 mei 2019 presenteerde Nissan de nieuwe compacte bedrijfswagen die net boven de NV200 wordt gepositioneerd door de Japanse autofabrikant. Bij de ontwikkeling van de NV250 bedrijfswagen nam Nissan de Renault Kangoo als basis. Ten opzichte van het Franse broertje heeft de NV250 een andere grille, eigen logo’s en natuurlijk type-aanduiding.

Renault Kangoo

(Renault Kangoo)

Specificaties

De NV250 zal leverbaar zijn in twee verschillende lengtevarianten. De compacte bedrijfswagen komt in een basisversie van 4,28 meter en in een verlengde variant van 4,67 meter. Daarnaast komen er meerdere carrosserievarianten, waaronder een uitvoering als personenwagen met achterdeuren en een gesloten bedrijfswagen.

Deze nieuwe bedrijfswagen biedt een maximaal laadvermogen tot 800 kg voor basisversie. Ook zullen er verschillende ombouwmogelijkheden beschikbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan: toegang voor rolstoelen via de achterdeur en optionele extra's, zoals koelunits.

De personenversie is alleen als L1 beschikbaar, maar op de Europese prijslijst vinden we drie vermogensversies van de 1,5-liter diesels:

  • 80 pk
  • 95 pk
  • 115 pk

Motor

De motor voldoet aan de Euro 6D-norm en daarmee ook aan de milieueisen van dit moment.

''De nieuwe Nissan NV250 is de perfecte compacte bedrijfswagen voor kleine bedrijven met grote ambities. Door klanten in staat te stellen de versie te kiezen die precies goed voor hen is, stimuleert de NV250 een flexibelere zakelijke levering en een grotere vrijheid van vrijetijdsbesteding'', aldus Paolo D'Ettore, de LCV Director van Nissan Europe.

Sinds de zomer van 2019 is de verkoop van de NV250 gestart in Europa. 

Ook een Nissan leasen? Bekijk hier de Nissan modellen in onze leasevoorraad.

Ook interessant