3 december 2020

Audi Leasen in 2020: De Top 3

Bij ROS finance leggen we de komende tijd meer focus op de verschillende merken die er op de markt te vinden zijn. Bij het kiezen van een leaseauto is de uiteindelijke keuze moeilijk om te maken door het grote en diverse aanbod. Om u een handje te helpen behandelen wij deze week drie verschillende Audi keuzes.

  1. Audi A3
  2. Audi A4
  3. Audi E-tron
  4. Wilt u een Audi leasen?

Audi A3

Door het sportieve interieur, luxes als bluetooth en bewuste keuzes als een start/stop systeem, is de Audi A3 voor elke bestuurder een complete ervaring. Deze hatchback doet niet onder aan zijn grotere broers en brengt u comfortabel naar iedere bestemming. Lease nu de Audi A3 vanaf €180,- per maand. 

Audi A4

De Audi A4 is een geweldige keuze voor een bestuurder die in een luxer model wilt rijden dan de Audi A3. In deze stationwagen bent u altijd zeker van luxes als een ingebouwde navigatie, diverse parkeersensoren en een DAB ontvanger. De A4 is verkrijgbaar vanaf €190,- per maand als u least bij ROS finance. 

Audi E-tron

Na het behandelen van een door brandstof gedreven hatchback en station, behandelen we ook een elektrische SUV. Met een actieradius van 415 kilometer is de Audi E-tron een milieubewuste keuze die u met één oplaadbeurt door heel Nederland rijdt. De E-tron wordt geleverd met een ingebouwde navigatie, comfortabele bekleding en rijassistentie door middel van verschillende sensoren.  Rijd nu weg in de Audi E-tron vanaf €600,- per maand.
 

Wilt u een Audi leasen?

Enthousiast geworden en wilt u een Audi leasen? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Audi van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant