8 april 2020

Audi Leasen in 2020: De Top 3

 

Audi A3

Door het sportieve interieur, luxes als bluetooth en bewuste keuzes als een start/stop systeem, is de Audi A3 voor elke bestuurder een complete ervaring. Deze hatchback doet niet onder aan zijn grotere broers en brengt u comfortabel naar iedere bestemming. Lease nu de Audi A3 vanaf €180,- per maand.

Audi A3 | ROS finance

Audi A4

De Audi A4 is een geweldige keuze voor een bestuurder die in een luxer model wilt rijden dan de Audi A3. In deze stationwagen bent u altijd zeker van luxes als een ingebouwde navigatie, diverse parkeersensoren en een DAB ontvanger. De A4 is verkrijgbaar vanaf €190,- per maand als u least bij ROS finance.

Audi A4 | ROS finance

Audi E-tron

Na het behandelen van een door brandstof gedreven hatchback en station, behandelen we ook een elektrische SUV. Met een actieradius van 415 kilometer is de Audi E-tron een milieubewuste keuze die u met één oplaadbeurt door heel Nederland rijdt. De E-tron wordt geleverd met een ingebouwde navigatie, comfortabele bekleding en rijassistentie door middel van verschillende sensoren.  Rijd nu weg in de Audi E-tron vanaf €600,- per maand.

Audi E-tron | ROS finance

Wilt u een Audi leasen?

Enthousiast geworden en wilt u een Audi leasen? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Audi van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant