7 december 2023

Bedrijfswagen van de Maand: Ford Transit Custom

Binnen ondernemerschap is mobiliteit de sleutel tot succes. En als het gaat om bedrijfswagens, is er één naam die al tientallen jaren synoniem staat voor betrouwbaarheid, kracht en flexibiliteit: de Ford Transit Custom.

Historie: samen op de weg van succes

Sinds zijn debuut in de jaren '60 heeft de Ford Transit Custom ondernemers over de hele wereld vergezeld van hun reis naar succes. Met elke nieuwe generatie heeft deze bedrijfswagen bewezen meer te zijn dan slechts een voertuig: het is een strategische partner in groei en efficiëntie. Waarom? Dat leggen wij u uit. 

Interieur: efficiëntie en comfort

Als ondernemer begrijpt u natuurlijk dat tijd geld is. Het interieur van de Transit Custom is ontworpen met uw ondernemersdrift in gedachten. Met slimme opbergruimtes en lades, stopcontacten en in sommige modellen zelfs een uitklapbare tafel. De bus is voorzien van talloze geavanceerde technologieën en features die het werk voor ondernemers makkelijker maakt. Zo is er ook LED-verlichting in de grote laadruimte aanwezig en zijn er veilige bevestigingsmaterialen. Het is eigenlijk een mobiel kantoor en werkplaats in één die uw productiviteit maximaliseert.

Exterieur: maak indruk onderweg

U weet als geen ander dat de eerste indruk telt en de Ford Transit Custom maakt een krachtige indruk. Met zijn stoere en representatieve exterieur straalt deze bedrijfswagen niet alleen professionaliteit uit, maar ook betrouwbaarheid.

De gestroomlijnde carrosserie, in combinatie met het moderne design, geeft de Transit Custom een eigentijdse uitstraling die de aandacht trekt. Of het nu gaat om het leveren van goederen, het ontmoeten van klanten of gewoon onderweg zijn, deze bedrijfswagen maakt een krachtig statement en draagt bij aan uw imago.

De robuuste bouw van de Ford Transit Custom benadrukt niet alleen zijn duurzaamheid, maar geeft ook een gevoel van vertrouwen. De bedrijfswagen weerspiegelt de waarden van uw bedrijf. Daarbij dragen doordachte details, zoals de styling van de koplampen en het gebruik van hoogwaardige materialen, bij aan de esthetiek en maken ze de Ford Transit Custom tot een voertuig dat naast functioneel ook mooi mag zijn. 

De Ford Transit Custom: modulair, veilig en duurzaam

Of u nu goederen transporteert, gereedschappen nodig heeft voor uw werkzaamheden of een mobiel kantoor wenst, de Ford Transit Custom biedt modulaire laadruimtes die u kunt aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Het intelligente ontwerp van de laadruimte maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor u meer kunt vervoeren zonder concessies te doen aan de veiligheid of het comfort.

Geavanceerde veiligheidsfuncties

Als ondernemer weet u dat veiligheid een prioriteit is. De Ford Transit Custom komt tegemoet aan deze behoefte met geavanceerde veiligheidsfuncties. Van innovatieve rijhulpsystemen tot geavanceerde rem technologieën, deze bedrijfswagen is ontworpen om u en uw lading te beschermen. Veiligheid is niet alleen een kenmerk, het is een integraal onderdeel van de totale ervaring met de Ford Transit Custom.

Efficiënt brandstofverbruik en milieubewustzijn

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, biedt de Ford Transit Custom efficiënt brandstofverbruik en lage emissies. Dit niet alleen als een bijdrage aan een schonere planeet, maar ook als een manier om operationele kosten te verlagen en te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzaam ondernemen.

Een Ford Transit Custom aanschaffen met financial lease bij ROS 

Wij realiseren ons heel goed dat elke onderneming zijn eigen unieke karakter heeft. Onze uitgebreide voorraad bedrijfswagens, waaronder het veelzijdige model van de Ford Transit Custom, is met precisie samengesteld om te voldoen aan uiteenlopende zakelijke behoeften. Verken onze voorraad en vind de ideale match die uw onderneming vooruit brengt. Ontdek de leasemogelijkheden die perfect aansluiten op uw zakelijke situatie.
 

Ook interessant