20 februari 2023

Bestelauto van het jaar 2023: Renault Kangoo E-Tech

Bent u ondernemer of zzp’er en staat u op het punt om een nieuwe bedrijfswagen te leasen? Dan is de Renault Kangoo E-Tech een uitstekende optie. Het Franse model is namelijk uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2023. In dit artikel leest u waarom de Kangoo E-Tech deze mooie prijs heeft gewonnen en hoe u deze kunt leasen.

  1. Een totaalpakket
  2. Over de Renault Kangoo E-Tech
  3. Leasen bij ROS finance

Een totaalpakket

De Kangoo E-Tech is een volledig elektrische bedrijfswagen van het Franse merk Renault. Het model bouwt voort op de sterke eigenschappen en innovaties van de normale Kangoo met de verbrandingsmotor. Dit model werd eerder uitgeroepen tot International Van of the Year 2022. Tijdens de verkiezing versloeg de Kangoo E-Tech onder andere de Mercedes-Benz eVitoToyota ProAce Electric, Ford E-Transit en MAN TGE. 

De jury liet weten dat de Kangoo E-Tech wordt gezien als “een innovatieve mededinger met een breed modellenprogramma”. Tevens wordt de Renault Kangoo E-Tech geroemd om zijn aantrekkelijke prijsstelling in zijn segment, waardoor het model voor een grote groep bereikbaar is.

 

Over de Renault Kangoo E-Tech

De Renault Kangoo E-Tech is een milieuvriendelijke bestelauto die u niet alleen een goede prestatie op het gebied van duurzaamheid biedt, maar ook een betrouwbare, comfortabele rit. Deze veelzijdige bestelwagen is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor hij zowel zuinig als krachtig is.

De Renault Kangoo E-Tech is voorzien van een elektrisch aangedreven motor met een vermogen van 90kW. Hiermee haalt hij een topsnelheid van 140 km per uur. Deze krachtige motor is uitgerust met een regeneratief remsysteem, waardoor hij energie terugwint bij het remmen. Bovendien is de motor voorzien van een start-stopfunctie, waardoor hij energie bespaart wanneer hij stil staat.

Ook is de elektrische bedrijfswagen voorzien van een modern infotainmentsysteem met een 7 inch touchscreen. Hiermee kunt u muziek streamen, uw navigatie-instellingen aanpassen en uw favoriete apps beheren. Bovendien is de bestelwagen voorzien van een achteruitrijcamera, waarmee u met veel overzicht achteruit kunt rijden.

Het Franse model is uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen zoals ABS, adaptieve cruisecontrol en een dodehoekdetectie. Daarnaast is de bestelwagen ook voorzien van een actieve remassistent, waarmee u een mogelijk ongeluk kunt voorkomen.

De Renault Kangoo E-Tech is een bestelwagen die u veel comfort, kracht en veiligheid biedt. Met de Renault Kangoo E-Tech heeft u een betrouwbare bestelwagen die u de mogelijkheid biedt om milieubewust te zijn.
 

Lease uw nieuwe auto bij ROS finance

Wilt u als ondernemer ook in de Bestelauto van het Jaar 2023 rijden? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe Renault Kangoo E-Tech modellen als occasions. U least uw Kangoo E-Tech al vanaf €435,- per maand bij ROS finance. Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte aan via de Lease Calculator.  


Heeft u de Renault Kangoo E-Tech van uw dromen bij een andere garage of autodealer gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Ook interessant