10 maart 2020

BMW Leasen in 2020: De Top 3

  1. BMW 3-serie
  2. BMW 5-serie
  3. BMW X5
  4. Direct een BMW leasen?

1. BMW 3-serie

Al jaren is de BMW 3-serie één van de meest populaire personenauto’s om te leasen. Dit is helemaal niet gek, de 3-serie heeft alles wat je maar nodig hebt. Zo beschikt deze personenauto over het intelligente vierwielaandrijving systeem BMW xDrive, die u rijplezier in elke bocht en rij situatie garandeert. Het populairste model van Duitse autofabrikant is sportief en stijlvol, maar ook erg praktisch en snel. Deze gewilde personenauto is leverbaar als Sedan, Touring en Gran Turismo en bij ROS finance te leasen vanaf €111,- per maand

BMW 3-Serie | ROS finance

 

2. BMW 5-serie

De BMW 5-serie is perfect wanneer u op zoek bent naar een personenauto waar u tijdens langere ritten profiteert van comfort en gemak. De 5-serie staat bekend om de luxe uitstraling van het interieur. Wanneer u deze BMW least geniet u van het comfort dat u van BMW gewend bent. Daarnaast beschikt u over een praktisch Control Display en een vooruitstrevend besturingssysteem. Lease de BMW 5-serie direct vanaf €125,- per maand bij ROS finance.

 

3. BMW X5

Het karakter van de BMW X5 is af te lezen aan het ontwerp; stoer, krachtig en elegant. Of u nu een Diesel, Benzine of Hybride least bij ROS finance, deze BMW maakt altijd indruk met zijn krachtige uitstraling. In 1999 werd deze allereerste SUV van BMW in productie genomen en door de jaren heen is hij alleen maar verbeterd. Uitgerust met een slimme vierwielaandrijving en meer technologieën voor extra veiligheid en rijdynamiek least u de BMW X5 vanaf €272,- per maand.

 

4. Direct een BMW leasen?

Enthousiast geworden en binnen 24 uur een BMW leasen? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de BMW van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Financial lease biedt u meerdere financiële voordelen. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijd binnen 24 uur de weg op. Bereken met behulp van onze lease calculator vast het maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant