Equipment lease

Terug naar overzicht
equipment-lease
Bereken uw maandlasten

Bouwsector

Bent u klaar om uw bouw- en grondverzetbedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met de juiste machines? Bij ROS Equipment Lease hebben wij de perfecte oplossing voor u. Of u nu een kleine hoogwerker nodig heeft of een complete bulldozer met alle toeters en bellen, wij kunnen het allemaal leasen. U ontvangt altijd een passend leasevoorstel van ons.

In de bouwsector wordt steeds vaker gebruikgemaakt van geavanceerde machines. Deze machines zijn niet alleen essentieel, maar ook prijzig. Gelukkig kunt u ervoor kiezen om ze te leasen. Het mooie van leasen is dat u direct eigenaar wordt, zonder dat u de volledige aankoopprijs in één keer hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u betaalt maandelijks een bedrag af. En het beste van alles? De rente die u betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat u nog meer voordeel oplevert.

Op zoek naar manieren om uw maandelijkse kosten te verlagen? Wij hebben dé oplossing voor u! Door een deel van de aankoopprijs in één keer te betalen aan het begin of einde van het contract, kunt u uw maandelijkse lasten verlagen. Zo houdt u de controle in eigen handen.

Heeft u al specifieke bouw- en grondverzetmachines gezien? Of wilt u meer weten over onze lease mogelijkheden? Ons team is klaar om het beste leasevoorstel voor uw bouw- en grondverzetmachine te vinden. Aarzel niet en neem contact met ons op. Samen laten we uw bedrijf groeien!
 

Equipment Lease Calculator

Maandelijks
Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk ook deze mogelijkheden eens