3 augustus 2021

Citroën Leasen in 2021: De Top 3

  1. Citroën C1
  2. Citroën C5 Aircross
  3. Citroën E-C4
  4. Wilt u een Citroën leasen?

 

Citroën C1

Bent u op zoek naar een compacte personenauto? De Citroën C1 is in dit geval een perfecte keuze. De C1 wordt geproduceerd vanaf 2005 en staat bekend als een betrouwbare en zuinige auto. Deze Citroën beschikt over een airco, DAB autoradio en Bluetooth connectie, waardoor u altijd naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

Citroën C5 Aircross

Bent u toch op zoek naar een grotere personenauto? Sinds 2020 is de Citroën C5 Aircross beschikbaar op de Nederlandse markt. Deze prachtige en bovenal luxe SUV beschikt over comfortabele stoelen en een multifunctioneel multimediasysteem. Het is mogelijk om uw Android of Apple telefoon te koppelen en door diverse sensoren wordt de rijveiligheid geoptimaliseerd.

Citroën E-C4

Citroën heeft ook een aanbod binnen het elektrisch rijden. Met een actieradius van 350 kilometer biedt de Citroën E-C4 een prachtige SUV, waarbij u met gemak lange afstanden kunt rijden. De E-C4 beschikt over diverse veiligheidssystemen, zoals een dodehoek detector, achteruitrijcamera en adaptieve cruise control. Daarnaast bevat de Citroën een multimediasysteem waar uw telefoon makkelijk op aangesloten kan worden met Apple Carplay of Android Car.

Wilt u een Citroën leasen?

Wilt u een personenauto leasen van Citroën? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Citroën van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant