16 december 2020

De nieuwe Volkswagen Caddy

De in de jaren ‘80 ontwikkelde Volkswagen Caddy is al jaren een betrouwbare keuze voor elke ondernemer. De bestseller van Volkswagen heeft sinds zijn intrede meerdere generaties gekend en eind 2020 is de Caddy ook verkrijgbaar in de nieuwe vijfde generatie. In 2021 zal de Caddy Maxi zijn intrede doen. Ook bij ROS finance zullen de nieuwe Volkswagen Caddy’s verkrijgbaar zijn. 

  1. Vijfde generatie
  2. De nieuwe cockpit
  3. Zuinige TDI-motoren
  4. Direct de Volkswagen Caddy leasen?

Wij hebben al diverse uitvoeringen van de nieuwe Volkswagen Caddy in onze leasevoorraad. In deze blog leest u meer over deze eyecatcher.

Vijfde generatie

Een sportieve look, innoverende techniek en zuiniger: de nieuwe Volkswagen Caddy heeft het allemaal. Bij de nieuwe generatie heeft de Duitse autofabrikant verschillende opties afgewogen en zodoende nieuwe uiterlijkheden toegevoegd aan de Caddy. Dit is goed te zien aan de daklijnen, sportieve bumper en een langere wielbasis. In 2021 wordt ook de Caddy Maxi verwacht. Deze zal naast de nieuwe sportieve en speelse look, een grotere laadruimte hebben dan de Caddy. Daarnaast zal ook een grotere schuifdeur te vinden zijn bij deze Volkswagen. 

De nieuwe cockpit

Ook aan de binnenkant heeft de nieuwe Volkswagen Caddy een upgrade gekregen. Zo vind je onder andere nieuwe luxe stoelen, LED interieurverlichting en een passagiersstoel die ingeklapt kan worden. De Caddy is ook verkrijgbaar met Keyless Acces, waardoor u de Caddy kunt openen zonder dat u de sleutel uit uw broekzak hoeft te pakken. 

Er zijn veel nieuwe digitale ontwikkelingen in de Caddy te vinden. Zo zijn er twee verschillende ingebouwde schermen die naar wens ingericht kunnen worden. Op de schermen staat het grootste infotainmentsysteem dat Volkswagen op de markt heeft gebracht. Het is mogelijk om nu ook uw Apple telefoon draadloos aan te sluiten, zodat u altijd toegang heeft tot uw contacten en muziek. 

Zuinige TDI-motoren

Voor de ondernemer wordt het steeds belangrijker om emissieloos te rijden. Vanaf 2021 gaan er nieuwe regels van kracht, waarbij nieuwe bedrijfswagens schoner moeten worden. Zodoende kunnen de klimaatdoelstellingen eerder behaald worden. De vijfde generatie Caddy maakt gebruik van hightech TDI-motoren die voldoen aan de nieuwe regelgeving. Zo zijn ze schoner en 12% zuiniger dan hun voorgangers. Het zal ook mogelijk zijn om de nieuwe caddy te leasen als TGI variant die rondrijdt op aardgas. 

Direct de Volkswagen Caddy leasen?

Bij ROS finance vindt u dit nieuwe model in onze leasevoorraad. Rijd binnen 24 uur de weg op tegen een vast en laag maandbedrag. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag voor de Volkswagen Caddy. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

Ook interessant