25 mei 2020

De Polestar gaat de toekomst veranderen

De Polestar is het nieuwe, duurzame, sportieve en comfortabele automerk dat de wereld wil gaan veroveren in 2020. Dit doet Polestar door elektrische auto’s uit te brengen die aantonen dat hybride rijden niet saai is. De innovatieve Polestar komt voorheen uit de Volvo Car Group, maar is sinds eind 2019 een eigen merk. Dit jaar komen er twee versies op de markt. De Polestar 1 is een Plug-in Hybrid coupé en de Polestar 2 is een volledig elektrische Fastback. In 2020 zal het merk uitrollen over diverse Europese landen, waar Nederland er één van is. 

Specificaties Polestar 1 vs. Specificaties Polestar 2
Polestar leasen

Polestar | ROS finance

Specificaties Polestar 1 vs. Specificaties Polestar 2

De Polestar 1 is een Plug-in Hybrid die bij de achterwielen wordt aangedreven door twee elektromotoren en een benzinemotor bij de voorwielen. Samen zijn deze 2 verschillende aandrijvingen goed voor 600 pk en een koppel van 1000 Nm. De Polestar 1 is een 4-zits grand tourer en gemaakt van carbon. Hierdoor is de wagen een lichtgewicht in zijn klasse. 

Ten opzichte van de Polestar 1 is de Polestar 2 een duurzamere keuze, deze variant is namelijk volledig elektrisch en laat nog minder uitstoot achter dan de Polestar 1. De Polestar 2 is de minder sportieve keuze dan de 1, maar is ruimer opgezet en zit daarbij comfortabeler voor de bestuurder en passagiers. Daarbij heeft de auto vierwielaandrijving en heeft het een grotere opslagcapaciteit, waardoor met minder oplaadbeurten meer kilometer gereden kan worden. 

Polestar 1

Motor: 2 liter benzinemotor, 2 elektromotoren, 600 pk/1000 Nm;
Acceleratie 0-100 km/u: 4,2 seconden;
Gewicht: 2350 kg;
Actieradius elektrisch: 150 kilometer. 

Polestar 2

Motor: 2 Elektromotoren. 300 kwh/ 408 pk/ 608Nm;
Acceleratie 0-100 km/u: 4,7 seconden;
Gewicht: 2000 kg;
Actieradius elektrisch: 470 kilometer. 

Bijtelling Polestar 2

Zakelijke rijders profiteren ook in 2020 van een lagere bijtelling indien zij in volledig elektrische auto's rijden, zoals de Polestar 2. Over de eerste €45.000,- betaalt u in plaats van 22%, maar 8% bijtelling. Deze nieuwe regeling maakt het zeer aantrekkelijk voor ondernemers om te kiezen voor de Polestar 2. Lees hier meer over de bijtelling op volledig elektrische auto’s.

Polestar leasen 

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Het is beter voor het milieu en het scheelt hoge brandstofkosten. De laatste jaren zien we dat deze ontwikkeling zich in grote vaart voortzet; diverse grote merken brengen elektrische auto’s op de markt. Wilt u de Polestar leasen? Deze is verkrijgbaar via de website van Polestar. ROS Finance kan voor de wagen de financiering verzorgen, neem in dat geval contact met ons op. De Polestar 1 & 2 zijn geschikt voor financial lease. ROS finance heeft nog veel meer keuzes, neem eens een kijkje in de lease voorraad

Ook interessant