21 maart 2024

De Top 5: compacte elektrische leaseauto's

Duurzaamheid is tegenwoordig meer dan alleen een trend; het is een levensstijl geworden. Bij ROS finance begrijpen we het belang van een groenere en schonere toekomst op de weg. Daarom hebben we speciaal voor jou de top 5 compacte elektrische leaseauto's samengesteld. Deze voertuigen bieden niet alleen stijl en prestaties, maar ook een duurzame rijervaring. Ben je klaar om de weg op te gaan met een auto die niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu is?

 1. Klein maar fijn: de voordelen van een compacte 
 2. Peugeot e-308: de stijlvolle stadsauto
 3. Renault Twingo Electric: de ideale stadsgenoot
 4. MINI Electric: de iconische stadsauto
 5. Renault Zoe: praktisch en betaalbaar
 6. Ga voor duurzaamheid met ROS finance

Klein maar fijn: de voordelen van een compacte elektrische auto
 

 • Klein betekent niet noodzakelijk minder prestaties. Integendeel, een kleine elektrische wagen biedt aanzienlijke voordelen, vooral op het gebied van efficiëntie. Het lichtere gewicht van deze voertuigen resulteert in minder groot verbruik, waardoor er een groter bereik per acculading mogelijk is.
   
 • Maar dat is nog niet alles. Parkeren in de stad wordt aanzienlijk eenvoudiger met een compacte elektrische wagen. Je manoeuvreert moeiteloos door nauwe straatjes en vindt sneller een geschikte parkeerplek.
   
 • Veranderingen in de aandrijving dragen eveneens bij aan de aantrekkelijkheid van compacte elektrische auto's. Elektrische motoren zijn veel compacter dan traditionele verbrandingsmotoren, waardoor er minder ruimte nodig is. Hierdoor behouden deze auto's hun wendbaarheid en efficiëntie zonder in te leveren op interieurruimte.
   

1. Peugeot e-208: de stijlvolle stadsauto

 

De Peugeot e-208 is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook indrukwekkende prestaties op de weg. Met zijn opvallende design en geavanceerde technologieën is de e-208 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een compacte elektrische auto met een vleugje glamour. Zijn wendbaarheid en comfortabele interieur maken de e-208 perfect geschikt voor stedelijke avonturen, terwijl zijn krachtige elektromotor zorgt voor een dynamische rijervaring.


Lease een Peugeot e-208 vanaf € 265,18 /mnd

2. Renault Twingo Electric: de ideale stadsgenoot

 

Compact, wendbaar en perfect voor de stad: dat is de Renault Twingo Electric in een notendop. Met zijn compacte formaat en praktische bruikbaarheid is de Twingo Electric ideaal voor smalle straatjes en krappe parkeerplekken. Maar onderschat zijn kleine gestalte niet: de Twingo Electric biedt voldoende ruimte en comfort voor lange ritten en dagelijkse avonturen. Met zijn betaalbare prijs en lage gebruikskosten is de Twingo Electric een slimme keuze voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een compacte, elektrische leaseauto.

Lease een Renault Twingo Electric vanaf € 204,22 /mnd,-

3. MINI Electric: de iconische stadsauto 

De MINI Electric combineert het iconische design en de kenmerkende rijervaring van Mini met de voordelen van elektrisch rijden. Met zijn levendige karakter en sportieve prestaties biedt de MINI Electric een plezierige rijervaring, zowel in de stad als op de snelweg. Bovendien heeft de MINI Electric een indrukwekkende actieradius en een luxe interieur met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Kortom, de MINI Electric is een must-have voor liefhebbers van stijlvolle en dynamische auto's.

Lease een MINI Electric vanaf € 290,48 /mnd

4. Volkswagen e-Golf: de veelzijdige elektrische hatchback

De Volkswagen e-Golf biedt een uitstekende combinatie van ruimte, prestaties en betrouwbaarheid. Met zijn ruime interieur en comfortabele zitplaatsen is de e-Golf ideaal voor dagelijks gebruik, zowel in de stad als op de snelweg. De krachtige elektromotor zorgt voor vlotte acceleratie en een stille rijervaring, terwijl de geavanceerde technologieën zorgen voor een plezierige en comfortabele rit. Of je nu op zoek bent naar een praktische gezinsauto of een veelzijdige zakelijke auto, de Volkswagen e-Golf biedt alles wat je nodig hebt voor een plezierige elektrische rijervaring.

Lease een Volkswagen e-Golf vanaf € 182,67 /mnd

5. Renault Zoe: praktisch en betaalbaar

De Renault Zoe is de perfecte combinatie van praktisch en betaalbaar. Met zijn compacte formaat en wendbare rijgedrag is de Zoe ideaal voor stedelijk gebruik. Dankzij de betaalbaarheid en gebruiksvriendelijke technologieën van Renault, is de Zoe een slimme keuze voor wie op zoek is naar een compacte elektrische leaseauto zonder concessies te doen aan comfort en prestaties.

Lease een Renault Zoe vanaf € 125,54 /mnd 

Ga voor duurzaamheid met ROS finance

Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst en elektrische auto's zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wil je meer weten over de elektrische voertuigen in onze voorraad? Laat je inspireren door onze selectie van milieuvriendelijke en energiezuinige voertuigen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte compacte elektrische leaseauto die past bij jouw behoeften en budget. Samen streven we naar een groenere en schonere toekomst op de weg.

Ook interessant