12 december 2023

Dealer uitgelicht: ABI Automotive

Elke maand zetten we een bijzondere autodealer in de schijnwerpers. Deze maand had Sjoerd het genoegen om ABI Automotive in Bennekom te verrassen met hun nominatie als onze "Dealer van de Maand". Als je op zoek bent naar een eerlijke, transparante en deskundige partner voor je volgende auto, dan ben je bij ABI Automotive aan het juiste adres. 

Wie is ABI Automotive? 

Vanaf 2014 is Dico Tool al actief als zelfstandig ondernemer in de autobranche. Door zijn grote passie voor het vak, is het bedrijf in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een door collega’s en klanten welbekend autobedrijf in de regio. 
Door het jarenlang voeren van zijn huidige bedrijf: ABI Profile bezit Jeroen Nap veel kennis en ervaring op auto technisch vakgebied.

Vanaf mei 2023 hebben Dico Tool en Jeroen Nap de handen in één geslagen. 
Deze gebundelde krachten maken ABI Automotive een zeer deskundig, betrouwbaar en aan te bevelen autobedrijf voor de aanschaf van auto’s. Het bewijs? De reviews spreken voor zich:

“Het bezoek aan hen en de aankoop van de auto bleken een schot in de roos te zijn! Geweldige service, professionaliteit en een geweldige auto hebben ons zeer tevreden gesteld met onze beslissing en aankoop.”

ABI Automotive heeft een voorraad met topmerken. Of u nu de voorkeur geeft aan benzine, diesel of hybride, ABI Automotive heeft voor iedere rijder een potentiële auto. Vind u uw ideale auto niet in hun huidige assortiment? Geen probleem, ze bieden ook op maat gemaakte zoekopdrachten om de perfecte auto voor u te vinden. Naast aan- en verkoopdiensten biedt dit autobedrijf ook mogelijkheden voor het importeren en exporteren van occasions.

Klanttevredenheid

Wat ABI Automotive zo bijzonder maakt? Hun grenzeloze inzet voor klantgeluk. Talloze positieve recensies onderstrepen hun talent om naar de wensen van de klant te luisteren. Bij ABI Automotive gaat klanttevredenheid verder dan een doel: het is een belofte die ze dagelijks waarmaken.
‘’Wij raden iedereen die op zoek is naar een uitstekende auto en professionele service, ABI Automotive ten zeerste aan!”

Topservice

Bij ABI Automotive gaan we voor de ultieme servicebeleving. We geloven in volledige transparantie en nemen onze klanten graag mee door elke stap van ons proces. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid. Bij de aanschaf van een auto zorgen wij voor een grondige controle en leveren we met trots een APK-certificaat mee, zodat u altijd met vertrouwen de weg op gaat. We zijn een RDW-erkend autobedrijf en leveren onze auto’s af met een Nationale Autopas. Bij ABI Automotive gaan we verder dan een auto verkopen: we bieden een service die u kunt vertrouwen.

“Alweer enige tijd geleden een hele fijne BMW bij Dico en Jeroen gekocht, waar we nog steeds erg tevreden over zijn. Gisteren kregen we wat meldingen te zien op de auto en ik kon direct vandaag terecht. Bleek gewoon een algemene servicemelding te zijn en dus snel verholpen. Fijn om zo snel geholpen te worden als je wat zorgen hebt. We hopen nog een tijd te genieten van deze auto, maar als we wat nieuws zoeken zullen we zeker weer contact opnemen!”

Samenwerking met ROS finance

ABI Automotive werkt nauw samen met ROS finance om klanten de beste financiële oplossingen te bieden bij de aankoop van hun auto. Deze samenwerking stelt klanten in staat om op een gemakkelijke en transparante manier financieringsopties te verkennen, zodat ze de auto van hun dromen kunnen realiseren zonder zich zorgen te hoeven maken over de financiële aspecten. ABI Automotive biedt online hun voorraad aan bij ROS finance, waardoor de keten tussen aankoop en financiering kort blijft. In sommige gevallen rijdt u al binnen 24 uur weg in uw nieuwe auto.

Ook interessant