28 april 2023

Dealer uitgelicht: Kesteloo Automotive

Voor de Dealer van de maand april hoefde Sjoerd niet zo lang in de auto te zitten. Zo toepasselijk als maar kan, toetst hij Autoweg 36 in. Hij rijdt Veenendaal uit en rolt zo Rhenen binnen. Na een kwartiertje in de auto, stapt hij uit op een modern industrieterrein Remmerden in Rhenen. Gefeliciteerd Kesteloo Automotive, jullie zijn onze dealer van de maand!

Wat maakt Kesteloo Automotive Dealer van de Maand?

Sinds 2020 heeft Kesteloo Automotive een nieuw pand dat maar liefst 600 m2 telt, met een gigantisch buitenterrein. Je vindt er een heerlijk verwarmde showroom, een gezellige koffiehoek en een interactieve Kids Corner.

Kesteloo Automotive heeft een bijzonder indrukwekkende voorraad, bestaande uit sportieve A-klasse occasions. Merken als Audi, Mercedes, BMW en Volvo staan al glimmend te wachten op uw bezoek. Bent u specifiek op zoek naar een Audi? Dan kunt het beste eerst langs Kesteloo rijden. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen van dit automerk. Met meer dan 200 verkochte Audi’s (S en RS modellen) op de teller, weten zij als geen ander waar een auto als deze aan moet voldoen. Maar heeft u een andere auto op het oog? U bent vrij om een zoekopdracht door te geven. Zij gaan graag de uitdaging aan en zullen u verrassen met een fantastische auto.

In de avonden en op zaterdagen heeft Kesteloo zijn deuren geopend voor een bezichtiging. Maar bel van tevoren wel even voor een afspraak. De showroom is voorzien van LED verlichting, zodat u nog beter kunt zien wat zij te bieden hebben dan wanneer u deze in het daglicht bekijkt.

De hele week staat dit team voor u klaar om uw inruilauto te vrijwaren en de door uw aangekochte auto te naam te stellen. Zij houden zich aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit, kwantiteit, helderheid, transparantie en eerlijkheid. Hun klanten waarderen hen dan ook gemiddeld met een 9.9! Daar mogen zij enorm trots op zijn.

De auto waar u van droomt

Kesteloo beschikt over een eigen Detail Corner, waar zij zorgen dat de auto wordt afgeleverd alsof het een nieuwe is. Zij werken met Riwax Swiss-Made kwaliteitsproducten, zodat u er 100% op kunt vertrouwen dat uw gekozen auto in perfecte staat opgeleverd wordt na de in- en exterieurbehandeling.

Kiest u liever voor een extra luxe afwerking? Met de High-End coating krijgt uw auto een verzegelde lak. Daar geeft Kesteloo een jaar garantie op én u ontvangt er een certificaat bij.


“Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen! 's Avonds WhatsApp contact gehad en volgende ochtend deal gesloten met inruil van de oude auto. Lange proefrit gedaan met de auto en daarna hadden ze ruim de tijd om even te helpen met spullen over te zetten van de oude auto naar de nieuwe auto. Erg fijn, rechttoe rechtaan en je weet waar je aan toe bent en geen nonsens. Ik had niet alle papieren op orde van de oude auto, maar dat was geen punt mocht ik de dag daarna gewoon nog even doorsturen. "De eerlijkheid en het vertrouwen in de mens is bij mij weer toegenomen, wat fijn dat er toch nog zulke bedrijven en personen bestaan, al zijn ze schaars!”


BOVAG staat garant 

Het autobedrijf van Kesteloo is aangesloten bij BOVAG. Als consument weet u dat u bij een BOVAG-bedrijf goed zit. Ze staan bekend om hun kwaliteit en hoge eisen. Met BOVAG Garantie, Hulp bij Klachten en de afgestemde leveringsvoorwaarden heeft u extra zekerheid als consument.

Samenwerken met ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos en snel aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, wordt uw voorraad automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in uw eigen systeem, dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. 
 

Ook interessant