3 november 2023

Dealer uitgelicht: Autobedrijf 't Centrum

In het pittoreske Eethen, omgeven door het karakteristieke Nederlandse landschap, schittert Autobedrijf 't Centrum je tegemoet. Deze maand bracht Dennis een bezoekje aan de prachtige showroom. Hij kwam hier niet met lege handen aan, maar mocht Autobedrijf ‘t Centrum vertellen dat zij de Dealer van de Maand zijn! Hun indrukwekkende staat van dienst, die zich uitstrekt over meer dan 50 jaar, is niet het enige dat ze onderscheidt van andere autobedrijven. Vooral hun voortdurende inzet voor klanttevredenheid maakt dat ze deze erkenning verdiend hebben.
 

  1. Een erfenis van vijf decennia
  2. Eerlijkheid en transparantie
  3. Vakmensen met hart voor auto’s
  4. Een breed aanbod
  5. Uitgebreid aanbod aan autodiensten
  6. Samenwerking met ROS finance

Een erfenis van vijf decennia

Met een trotse geschiedenis van ruim 50 jaar heeft Autobedrijf 't Centrum een erfenis opgebouwd van betrouwbaarheid. Gedurende al die jaren hebben ze niet stilgezeten; ze zijn geëvolueerd tot een modern en goed uitgerust onafhankelijk autobedrijf. Als lid van de branchevereniging BOVAG wordt hun toewijding aan kwaliteit en professionaliteit voortdurend gevalideerd.

Eerlijkheid en transparantie

Wat Autobedrijf 't Centrum onderscheidt van vele andere dealers, is hun toewijding aan eerlijkheid en transparantie. Ze begrijpen dat de aankoop van een auto een belangrijke beslissing is en streven ernaar om klanten te begeleiden in plaats van te verkopen. Bij Autobedrijf ‘t Centrum nemen ze nog echt de tijd om te luisteren naar de behoeften en wensen van hun klanten. Ook wanneer er na de aankoop iets beter kan, staat dit autobedrijf klaar om het direct op te lossen. Dit niveau van klantgerichtheid is een verademing in de wereld van autoverkoop. Dat klanten dit waarderen is ook terug te zien in de vele positieve reviews.

“Voor de 2e keer een auto bij autobedrijf 't centrum gekocht. Eerlijk verhaal en reële prijs. Op de afgesproken afleverdatum was de auto tip top in orde. Beurt, APK en restpunten allemaal netjes geregeld. Plus BOVAG garantie. Aanrader!” 21-10-2023 George , Numansdorp

Vakmensen met hart voor auto’s

Het hart van 't Centrum is ongetwijfeld de werkplaats, waar een team van 7 ervaren monteurs dagelijks met de grootste zorg aan uw auto werkt. Vrijwel ieder merk auto kan door hen onder handen worden genomen. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, APK-keuringen of geavanceerde diagnostiek, u kunt er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is.

Een breed aanbod

Bij 't Centrum vind je een indrukwekkend assortiment aan gebruikte en nieuwe auto's van verschillende merken. Van compacte stadsauto's tot stoere SUV's, ze hebben voor ieder wat wils. Het bedrijf legt de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van hun voorraad. Dit zorgt ervoor dat elke auto in topconditie verkeert en dat klanten met vertrouwen wegrijden in hun nieuwe wagen.

Uitgebreid aanbod aan autodiensten

Wat 't Centrum echt bijzonder maakt, is hun uitgebreide aanbod aan autodiensten. Hier vindt u alles onder één dak, van onderhoud en reparaties tot APK-keuringen, motortuning, diagnose, luxe accessoires, airco-service, uitlijnen, velgen, balanceren, versnellingsbak spoelen, alarmsystemen, voorruiten en zelfs distributieriem en kettingvervanging. Dit uitgebreide aanbod maakt 't Centrum tot uw one-stop bestemming voor al uw autogerelateerde behoeften.

Samenwerking met ROS finance

Bij Autobedrijf 't Centrum staat de tevredenheid van hun klanten voorop, en dat gaat verder dan alleen de aankoop van een auto. In samenwerking met ROS finance zorgt 't Centrum ervoor dat klanten toegang hebben tot aantrekkelijke financieringsopties zodra ze hun droomauto hebben gevonden. Nieuwe auto’s melden ze direct aan bij de voorraad van ROS finance. 

Wilt u net als Autobedrijf 't Centrum de voordelen ervaren van een samenwerking met ROS finance? Het is eenvoudig! Neem gewoon contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe ROS finance uw bedrijf kan helpen om klanten gunstige financieringsopties te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw klanten dichter bij hun droomauto's te brengen.

Ook interessant