13 oktober 2023

Dealer uitgelicht: Autobedrijf de Groot

Als we het hebben over Autobedrijf De Groot, hebben we het over meer dan alleen auto's. Het is een verhaal van toewijding, betrokkenheid en vakmanschap dat zo’n vijftig jaar geleden begon. Wij gingen langs bij Autobedrijf de Groot om ze te feliciteren. Deze keer zijn zij namelijk verkozen tot de dealer van de maand! 

De erfenis van passie en vakmanschap

Het verhaal begint als Gerrit de Groot in 1966 zijn passie voor auto's ontdekt en in de avonduren aan voertuigen sleutelt. Vanaf 1973 weten steeds meer klanten Gerrit te vinden. Dit succes leidde tot de verhuizing naar de huidige locatie aan de Galileïstraat in Veenendaal. In 2007 is dit pand volledig vernieuwd en heeft het de uitstraling die we tot op de dag van vandaag kennen. Later kwam hier nog een prachtige vestiging in Rhenen bij. Gerrald en Jan hebben inmiddels het stokje van Gerrit overgenomen. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Autobedrijf De Groot zichzelf gevestigd als een betrouwbare en toegewijde naam in de automotive industrie.

Een brede selectie van merken

Bij Autobedrijf De Groot vindt u een uitgebreid assortiment van betrouwbare merken, waaronder Audi, BMW, Citroën, Hyundai, Land Rover, MINI, Mercedes-Benz en Renault. Van nieuwe auto’s tot occasions, dit autobedrijf heeft alles in huis. Of u nu een specifieke voorkeur heeft voor een automerk of nog twijfelt tussen meerdere opties, Autobedrijf De Groot biedt eerlijk en transparant advies voor nieuwe auto's.

Vakkundig onderhoud en service

Een van de troeven van Autobedrijf De Groot is hun uitgebreide vakwerkplaats waar deskundige service en onderhoud uitgevoerd wordt. Of het nu gaat om een kleine beurt, een grote beurt of een APK-keuring, hun vakkundige monteurs hebben alle kennis in huis om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Ze verwelkomen alle merken en beschikken over de fabrieksschema's voor onderhoud. Voor Audi, Volkswagen (VW), Seat en Skoda hebben ze zelfs de originele testapparatuur in huis. Ook voor het onderhoud van elektrische auto's kunt u bij hen terecht.

Meer dan alleen onderhoud

Naast regulier onderhoud, biedt Autobedrijf De Groot een breed scala aan diensten, waaronder: auto tuning, auto carwash, onderhoud voor elektrische auto's, aankoopbegeleiding, klantenpas, inkoopservice en schadeherstel.

Uitstekende Klantenservice

Bij Autobedrijf De Groot tonen zij hun toewijding aan uitmuntende klantenservice. Ze begrijpen dat de aankoop en het onderhoud van een auto grote beslissingen zijn en daarom zetten ze zich in om elke stap van het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

“Vorige maand een auto bij hun gekocht en geruild. We hebben echt een goede service gehad en een goede prijs. We zijn nog steeds zeer blij met onze aankoop. De verkoper die ons geholpen heeft was ook zeer vriendelijk en daarom ook zeker terecht dat deze garage 5 sterren krijgt.” - Senna van der knoop

Samenwerking met ROS finance

In samenwerking met ROS zorgt Autobedrijf De Groot ervoor dat ze hun klanten een gunstige lease- en financieringsopties kunnen bieden wanneer zij hun droomauto gevonden hebben. Nieuwe auto’s melden ze direct aan bij de voorraad van ROS finance. Door de integratie van het aanbod is hun voorraad altijd up-to-date en toegankelijk voor geïnteresseerde kopers. Wilt u ook graag partner worden van ROS finance? Dat kan door contact met ons op te nemen.

Ook interessant