16 juni 2023

Dealer uitgelicht: Autobedrijf Peeters

In de wereld van autoverkoop zijn er enkele dealers die uitblinken in kwaliteit, service en een uitgebreide voorraad aan voertuigen. Deze maand bracht Dennis een bezoek aan één van deze uitblinkers: Autobedrijf Peeters. Hij mocht ze namelijk blij maken met het nieuws dat ze onze Dealer van de Maand zijn. Met een indrukwekkend aanbod aan auto's en een uitstekende klantenservice was het hoog tijd voor een bezoekje aan dit autobedrijf.

Een kijkje bij Autobedrijf Peeters

Autobedrijf Peeters heeft een vestiging in Neer, die in 2019 geheel gerenoveerd is. Vlak bij de N273 kijkt u zo naar binnen bij de moderne showroom, waar klanten een breed scala aan voertuigen kunnen bewonderen. Het bedrijf is trots op zijn ruim opgezette showroom en dat is niet vreemd. Met een breed assortiment personenauto’s van Audi, BMW, Fiat en Ford is er ruime keuze. Ook voor bedrijfswagens is Autobedrijf Peeters de aangewezen plaats. Of u nu op zoek bent naar een Peugeot, Renault of Volkswagen, er zit altijd een perfecte wagen bij die past bij uw bedrijfsplannen. 

Alles onder één dak

Bij Autobedrijf Peeters heeft u niet alleen een vast adres voor de in- en verkoop van occasions, maar u kunt er ook terecht voor onderhoud, verzekeringen en export. Alle occasions zijn voorzien van historie en een tellerrapport. Autobedrijf Peeters hecht veel waarde aan het leveren van auto's die in uitstekende staat verkeren. Daarom zorgen ze ervoor dat elk voertuig grondig wordt schoongemaakt en gecontroleerd, voordat het aan de klant wordt afgeleverd. Ze werken met hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat zowel het interieur als het exterieur van de auto er als nieuw uitziet. Deze aandacht ziet u terug in de tevredenheid van de klanten van Autobedrijf Peeters.

Klantenservice van topkwaliteit

Het team van Autobedrijf Peeters staat bekend om zijn vriendelijkheid, professionaliteit en uitstekende klantenservice. Ze begrijpen dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is, en ze nemen graag de tijd om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ze luisteren naar de specifieke behoeften en wensen van elke klant en streven ernaar om de perfecte auto te vinden die aan al hun eisen voldoet. De positieve beoordelingen en tevreden klanten getuigen van de uitstekende service die Autobedrijf Peeters biedt. Met een score van 4,9 op 5 blijkt dat klanten meer dan tevreden zijn met de geleverde service.

“Eind december bezochten wij Autobedrijf Peeters. We werden vriendelijk geholpen door Marc. De auto waar we voor kwamen stond al voor ons klaar en was nog mooier dan we hadden gehoopt. In januari hebben we gesproken over onze wensen. Marc heeft de auto vliegensvlug klaargemaakt. Na een tweede testrit kon de auto direct mee naar huis, samen met een lekkere verse vlaai. Echt helemaal top!” - Bjorn Cleven

Een dealer waarop u kunt vertrouwen

Autobedrijf Peeters heeft zich bewezen als een betrouwbare en klantgerichte dealer. Met hun uitgebreide voorraad aan kwaliteitsauto's, uitstekende klantenservice en samenwerking met ROS finance, bieden ze een complete ervaring voor autoliefhebbers en kopers. Of u nu op zoek bent naar een specifiek merk of model, of gewoon advies nodig heeft bij het vinden van de perfecte auto, Autobedrijf Peeters staat voor u klaar met deskundige team. Bezoek hun moderne showroom in Neer of ontdek hun aanbod online op de website.

Samenwerking met ROS finance

Autobedrijf Peeters werkt nauw samen met ROS finance, waardoor ze hun autovoorraad snel en kosteloos kunnen aanmelden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de voorraad van Autobedrijf Peeters direct wordt getoond in de leasevoorraad van ROS finance. Hierdoor kunnen klanten profiteren van gunstige leaseopties voor hun gewenste auto. Met een naadloze integratie tussen de systemen van Autobedrijf Peeters en ROS finance, is het aanbod altijd actueel en toegankelijk voor potentiële kopers.


 

Ook interessant