27 oktober 2022

Dealer uitgelicht: Autobedrijf van Leersum

Het was een kort ritje voor onze Sjoerd deze keer. In de Betuwe, tussen fruitbomen en groene weilanden, is Autobedrijf van Leersum gevestigd. Het dak delen zij met buurman Autobedrijf Jacco de Gooijer. Roelof, de eigenaar van Autobedrijf van Leersum, wilt zijn klanten persoonlijk van A tot Z begeleiden tijdens het gehele aankoopproces. Dat is wat dit autobedrijf zo uniek en geliefd maakt. 

Hét autobedrijf in de Betuwe

Het prachtige Lienden is de plek waar je de showroom van Autobedrijf van Leersum kunt vinden. Het autobedrijf van Roelof heeft een erg goede reputatie opgebouwd in de Betuwe en omstreken. De nuchterheid, deskundigheid en professionaliteit van Roelof maakt het een fijne partner bij het vinden van de juiste occasion. 

In heldere en begrijpelijke taal vertelt Roelof van Autobedrijf van Leersum je alles over iedere auto. De occasions worden met een kritische blik gekeurd en indien nodig voorzien van een beurt, zodat deze in perfecte staat verkeerd. De autovoorraad van van Leersum heeft daardoor een supersnelle omloopsnelheid. Autobedrijf van Leersum is daarnaast ook aangesloten bij de nationale autopas en door de RDW als professioneel autobedrijf erkend. Dé garantie voor kwaliteit en service. 

“Ik ben erg blij met de Volvo V70 D5 die ik bij dit bedrijf heb gekocht. De presentatie van de auto-advertentie was mooi en ter plekke bleek de auto er in het echt minstens net zo mooi te zijn. De afleverbeurt (met nieuwe apk en een nieuwe distributieriem) voelt een stuk fijner dan bij een 'doorschuif handelaar' dan blind bij een inruiler te kopen. Ik ben inmiddels verknocht aan de auto, maar als ik een volgende nodig heb, ga ik zeker eerst even langs bij Van Leersum.”


Voor iedereen een geschikte auto

Autobedrijf van Leersum beschikt over een een behoorlijk aantal occasions in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en merken. Van sportief tot zakelijk en van kampeerbus tot familieauto. Van iedere auto is de complete geschiedenis aanwezig. Zo kan Autobedrijf van Leersum alle informatie geven over de auto en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wil je een auto verkopen, exporteren of financieren? Bij Autobedrijf van Leersum ben je op het juiste adres. Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van Autobedrijf van Leersum bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere rijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering.

Samenwerken met ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos en snel aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, wordt uw voorraad automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in uw eigen systeem, dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. 

Ook interessant