13 april 2022

Dealer uitgelicht: AutoUnit

Op dit moment hebben zich al meer dan 500 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten als partner. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat onze voorraad momenteel uit meer dan 30.000 auto’s bestaat. Onze lease voorraad blijft zich hierdoor aanvullen met nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens! Dit maakt het mogelijk dat er altijd een auto is die voldoet aan de wensen en eisen van onze leaserijders. 

Wie is de dealer van de maand van april? Dat is geworden: AutoUnit in Utrecht. Wij vertellen jullie graag meer over deze fijne, vernieuwende en vooruitstrevende samenwerkingspartner. Onze Sjoerd sprong enthousiast de nieuwe ROS wagen in om hen persoonlijk op de hoogte te brengen van dit leuke nieuws. De succesvolle samenwerking met AutoUnit is voor ons een goede reden voor een feestje! 

ROS finance kijkt ernaar uit om in samenwerking met hen nog meer ondernemers en particulieren te ondersteunen bij het vinden van de auto die voldoet aan al hun wensen en eisen. 

  • Dealer van de maand bij ROS finance
  • AutoUnit in Utrecht
  • Occasions van AutoUnit Utrecht
  • Partner worden van ROS finance?

Dealer van de maand bij ROS finance

Als blijk van waardering voor onze aangesloten partners, zetten wij hen graag in het middelpunt van de aandacht. Daarnaast verzorgen wij gratis advertenties op Marktplaats bij normale en 7-daagse dagtoppers. Ook wordt een speciaal blogartikel gewijd aan deze dealer op onze website én social media kanalen. De dealer krijgt een prominente plek op de homepage van ROS finance dat zorgt voor nóg meer zichtbaarheid onder (potentiële) leaserijders. 

AutoUnit in Utrecht

AutoUnit is een autodealer met een duidelijke visie: “Wij dromen van een groene toekomst, elke dag proberen wij de wereld een stukje schoner te maken.” Dit is de fundering van hun bedrijfsvoering. Zo zijn zij onlangs verhuisd naar hun nieuwe klimaatneutrale Store. Om een bijdrage te leveren aan mens & milieu compenseren zij CO2, hebben zij een groene werkomgeving en hebben zij 15 fietsen te leen. Ook doneren zij ruimhartig aan het goede doel KiKa. “Omdat wij ieder kind een mooie toekomst wensen doneren wij per verkochte auto een bepaald bedrag”.

Al bijna 15 jaar is AutoUnit een toonaangevend BOVAG bedrijf in de branche. Met een strenge selectie jong gebruikte occasions maakt AutoUnit jaarlijks meer dan 2000 klanten blij met een nieuwe auto. Zo komen ze hun belofte na: online en offline altijd de beste deal. AutoUnit’s nieuwste mijlpaal is het hypermoderne en volledig klimaatneutrale pand dat gerealiseerd is in Utrecht aan de rijksweg A2.

Erkend duurzaam

Bij binnenkomst voelt het als een groene oase door de enorme ruimte waarin ruim 400 occasions, 6 bomen en 650 vierkante meter planten zich huisvesten. Er rusten op het dak 1200 zonnepanelen, genoeg om ruim 300 huishoudens van energie te voorzien. Al het regenwater wordt opgevangen en voorziet de poetscentrale in zijn behoefte. De geautomatiseerde LED verlichting stemt de kleur en intensiteit af op het moment van de dag. AutoUnit heeft nu een werkplaats en spuiterij, ingericht naar de nieuwste ecologische normen met Erkend Duurzaam Plus certificaat. Bovendien is het pand volledig zelf ontworpen. 
AutoUnit heeft nu een werkplaats en spuiterij, ingericht naar de nieuwste ecologische normen met Erkend Duurzaam Plus certificaat. Bovendien is het pand volledig zelf ontworpen. Zowel online als offline staat AutoUnit klaar om te ondersteunen en te begeleiden bij het uitzoeken van de ideale auto. Ook de financiering is volledig digitaal te regelen met het grootste gemak. Benieuwd? AutoUnit is gevestigd aan de Heldinnenlaan 207 te Utrecht, u bent van harte welkom.

Occasions van AutoUnit in Utrecht 

In onze lease voorraad vind je momenteel ruim 87 occasions van AutoUnit. Binnen deze voorraad bevinden zich onder andere bedrijfsbussen, caddy’s en personenauto’s. De meest voorkomende merken zijn Volkswagen, Audi, BMW en Opel. AutoUnit is zich ervan bewust dat de automotive branche zich snel voortbeweegt. De ontwikkelingen schieten van de eerste naar de derde versnelling. Benzine, diesel, hybride, of volledig elektrisch rijden. Deze ontwikkelingen volgen zij met de grootste interesse en willen graag koploper blijven in het duurzaam ondernemen binnen deze branche. 

AutoUnit zoekt graag mee naar de ideale auto! Zij begrijpen, net als wij, dat het aanschaffen van een auto niet te vergelijken is met het kopen van een paar sneakers. De adviseurs nemen de tijd en geven de aandacht die nodig is! De zoektocht pakken zij met beide handen aan. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een occasion van AutoUnit bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering. 

Partner worden van ROS?

Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij zorgen ervoor dat de voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld worden aan onze lease voorraad. Op deze manier zijn de occasions direct zichtbaar op de website van ROS finance. Zo zorgen we samen voor een groeiend aantal leads en verkopen!

Ook interessant