5 maart 2018

Dealer uitgelicht: Broekhuis Ford Veenendaal

Autodealers, ongeacht waar ze gevestigd zijn, kunnen zich eenvoudig bij ons aanmelden. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een groot aanbod aan bedrijfswagens en personenauto’s. 

Dankzij een koppeling met ons systeem, worden de auto’s van een autodealer niet alleen kosteloos in onze lease voorraad getoond, maar ook op Marktplaats waar wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s adverteren. Op deze manier profiteert de autodealer van een gratis, extra afzetkanaal voor de bedrijfswagens en personenauto’s. Inmiddels zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven op deze manier bij ons aangesloten. Elke maand lichten wij er daar één van uit. Vandaag vertellen wij u graag meer over ‘Broekhuis Ford’ uit Veenendaal.

Ford dealer Veenendaal

Broekhuis Ford is officieel Ford dealer voor de regio Veenendaal. Dus wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Ford of wanneer uw Ford toe is aan onderhoud of reparatie, dan bent u bij Broekhuis Ford aan het juiste adres. Broekhuis Ford is dé aangewezen Ford specialist en helpt u graag op weg.

Broekhuis Ford zegt zelf maar één doelstelling te hebben en dat is u onbezorgd rijplezier bieden. Uw nieuwe leaseauto kan geleverd worden bij Broekhuis Veenendaal of bij u thuis. 

Ford Chairman’s Award

Broekhuis Ford heeft recent de Ford Chairman’s Award ontvangen. Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt aan Nederlands’ allerbeste Ford dealer op het gebied van klantentevredenheid. Broekhuis behoorde tot de absolute top en mocht daarom de felbegeerde Award in ontvangst nemen.

Ford Transit: Bestelauto van het jaar 2018

De Ford Transit is uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2018. Na de overwinning in 2015 mocht de Ford Transit dit jaar voor de tweede keer de titel mee naar huis nemen. Tijdens het Driving Business Event dat georganiseerd werd door het vakblad Automobiel management, werd de grootste bestelauto uit het Ford gamma geroemd om zijn gunstige Total Cost of Ownership. Maar ook het klantgerichte dealernetwerk en de algemene sterke eigenschappen van de Transit wisten de vakjury te overtuigen.


Bekijk de Ford Transit modellen van Broekhuis Ford in onze lease voorraad. 

Kosteloos adverteren met uw autovoorraad? Dat kan bij ROS Finance!

Wilt u als dealer of garage ook profiteren van een gratis advertentiemogelijkheid? Bij ROS Finance kunt u uw autovoorraad nu gratis aanmelden. Ruim 250 autobedrijven en dealers gingen u al voor!

Ook interessant