18 augustus 2022

Dealer uitgelicht: Car Trade Deurne

In het centrum van het pittoreske Deurne zit een jong en dynamisch autobedrijf gevestigd. Aan Sjoerd de opdracht om deze unieke locatie op te zoeken en de heren van Car Trade Deurne te verrassen met leuk nieuws! 

Het verhaal van Car Trade Deurne

Zo’n 90 jaar geleden richtte Johannes Prinssen Autobedrijf Prinssen aan de Kerkstraat nummer 34 in Deurne op. In 1977 is Garage Prinssen overgenomen door opa Toon. Opa Toon is daardoor een heuse BD’er geworden, oftewel een bekende Deurnenaar. Ruim 40 jaar later blies de kleinzoon van Toon (Lars) weer nieuw leven in de garage onder de naam Car Trade Deurne. Samen met zijn vriend Orlando runt hij de zaak. En de reviews zijn lovend. 

“Eindelijk mijn droomauto gevonden bij Car Trade Deurne en ik kon mij geen betere droomstart wensen in deze auto. Fantastisch geholpen door Lars en Orlando, alsof ik een auto bij een vriend heb gekocht. Heel persoonlijke service, vriendelijk contact, een warm onthaal in de zaak en zelfs na de aankoop nog contact of je tevreden bent. Voorlopig heb ik geen auto nodig maar bij een volgende zal ik zeker weer aan ze denken en natuurlijk aanbevelen bij vrienden. Thanks boys!”

Car Trade Deurne is dus een écht familiebedrijf, waar de liefde en passie voor auto’s van generatie op generatie is doorgegeven. De ervaring die de jongens samen hebben opgedaan, resulteert in goed teamwork. Ze weten de juiste moderne occasions te selecteren, waarbij de samenhang tussen kwaliteit, optisch en technisch aspect optimaal is.  

Door de jaren heen hebben de heren een bijzondere voorraad bij elkaar weten te vinden en hebben ze tegelijkertijd een behoorlijk netwerk opgebouwd. Zowel in het binnen- als buitenland hebben zij goede connecties. Hierdoor blijft hun assortiment uitbreiden met jonge, sportieve occasions. In samenwerking met Garage Kuijpers, ook gelegen in het mooie Deurne, zorgen zij ervoor dat iedere auto rijklaar gepresenteerd wordt. 


Occasions van Car Trade Deurne

In onze lease voorraad vind je momenteel een kleine selectie van het assortiment van Car Trade Deurne. De occasions die zij leveren zijn ware pareltjes en van bijzonder hoge kwaliteit. Je vindt binnen deze selectie merken als: Volkswagen, Mercedes en Audi. Ben jij op zoek naar een sportieve auto? Dan is het zeker de moeite waard om eens bij deze mannen langs te rijden. Zij vertellen met veel passie over hun huidige voorraad. 
 
Naast het leveren van een auto, bieden zij ook nog andere diensten aan. Het is een one stop shop, waar je ook direct jouw auto kunt financieren, verzekeren en onderhouden. Zit jouw droomauto er niet tussen? Dan is het ook mogelijk om een zoekopdracht bij hen uit te zetten. Zij gaan dan nét zo lang voor jou zoeken, totdat ze de auto gevonden hebben die alle boxjes afvinkt. 

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van Car Trade Deurne bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering.

Ook interessant