8 augustus 2023

Dealer uitgelicht: EuroCars

Deze maand zetten we EuroCars in Oss in het zonnetje als onze Dealer van de Maand. Dennis heeft onlangs een bezoek gebracht aan dit autobedrijf en was onder de indruk van hun uitstekende service en uitgebreide aanbod. Laten we verder duiken in wat EuroCars zijn klanten te bieden heeft.

Wat is EuroCars? 

EuroCars is een van de grootste BOVAG occasion specialisten in Nederland voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Met meer dan 1.000 verkochte occasions per jaar bieden ze een uitgebreid assortiment aan tegen uiterst scherpe prijzen en met de mogelijkheid van BOVAG garantie. Het bedrijf heeft niet alleen een vestiging in Oss voor personenauto's, maar ook een locatie in Geldrop voor bedrijfswagens.

Het aanbod bij EuroCars bestaat uit een zeer ruime selectie van dealer onderhouden occasions. Of je nu op zoek bent naar een BMW, Citroën, Mercedes-Benz, MINI, Ford of een ander merk, bij EuroCars hebben ze een breed assortiment. Mocht jouw gewenste auto niet op hun website staan, dan gaan ze graag voor je op zoek naar de perfecte match.

Klanttevredenheid

Ze ontvangen je graag in hun showroom in Oss, waar je op je gemak het aanbod kan bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Hun verkoopadviseurs begeleiden je graag. Wil je een proefrit maken? Dat is natuurlijk geen probleem. Ben je benieuwd naar de geschiedenis van de auto? Deze kunnen zij jou tot in detail vertellen.

EuroCars heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Bij aflevering van de occasion kunnen zij een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat je met een veilig gevoel wegrijdt in je nieuwe auto. 

“Ik heb een erg fijne ervaring gehad met het kopen van een auto bij Eurocars. Het is een erg professioneel bedrijf waarbij het personeel weet wat ze doen. Dit geldt voor de snelheid van het maken van een afspraak voor een proefrit tot het opstellen van offertes en koopovereenkomsten tot de aflevering van de auto. “

Topservice

Ze hebben een eigen werkplaats waar elke auto grondig wordt geïnspecteerd voordat deze in de showroom komt te staan. Zo weet je zeker dat elke auto in topconditie verkeert. Daarnaast bieden ze ook een inkoopservice voor als je een eigen auto wenst in te ruilen naast je nieuwe aankoop bij EuroCars. Met hun vrijblijvende indicatie bepaal je snel en eenvoudig de inruilwaarde van je auto. Kortom, een fijne, servicegerichte dealer met oog voor de klant.

Samenwerking met ROS finance

EuroCars begrijpt dat de aankoop van een auto soms alleen mogelijk is door middel van financiering. Daarom werken ze samen met ROS finance, waardoor ze snel en eenvoudig autofinancieringen kunnen regelen voor hun klanten. Het is mogelijk om binnen 24 uur over het benodigde geld te beschikken. EuroCars biedt online hun voorraad aan bij ROS finance, waardoor het voor potentiële klanten makkelijk wordt om de financiering van hun favoriete voertuig snel rond te krijgen. 

Ook interessant