27 januari 2023

Dealer uitgelicht: Hoogendoorn Bedrijfsauto’s

Deze maand is Sjoerd richting het westen gereden. Na net geen uurtje rijden, stapt hij uit in Nieuwerkerk aan de IJssel om de nieuwe Dealer van de Maand te verrassen. De autodealer is gelegen aan een smalle en pittoreske weg. Zodra de lente weer begint, zal het een prachtige groene straat zijn met veel bloeiende bomen en bloemen. Ook staan er veel prachtige boerderijen, waaronder dat ene huis op nummer 49. Naast dit huis zit Hoogendoorn Bedrijfsauto’s gevestigd. In de enorme achtertuin staat hun auto aanbod netjes uitgestald. Wij vertellen graag meer over deze prettige samenwerkingspartner van ROS finance. 

De wagens van Hoogendoorn  

De naam zegt het al: Hoogendoorn is een specialist in het vinden van de juiste bedrijfswagens. De familie Hoogendoorn heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van inkopen, verkopen en exporteren van bedrijfsvoertuigen. Om precies te zijn 57 jaar. Drie generaties werken momenteel samen om de beste dienstverlening te leveren aan ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe bedrijfswagen. 

Binnen hun voorraad vind je kleine bestelauto’s tot grote bakwagens. Grote merken als Mercedes, Volkswagen, Opel en Fiat zie je veel terug. Het merendeel van deze bedrijfsauto’s is ingekocht bij Nederlandse dealers. Hierdoor heeft iedere wagen zijn volledige onderhoudshistorie en een gegarandeerde kilometerstand. Wilt u af van een oude bedrijfswagen? Deze is ook in te ruilen bij van Hoogendoorn. Na het invullen van het online formulier, komen de mannen van Hoogendoorn met een inruilvoorstel. 

Veel extra’s voor een persoonlijke touch

Naast het inkopen, verkopen en exporteren van bedrijfswagens, biedt Hoogendoorn ook extra diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het direct overschrijven van de auto (tenaamstelling en vrijwaringsbewijs), een onderhoudsbeurt en een nieuwe APK- keuring. 

Om de koper nóg meer zekerheid te geven over de aankoop, stelt deze autodealer een garantietermijn vast van 1 week tot 6 maanden. Iedere beschikbare bedrijfswagen wordt aangeboden voor een netto prijs, dus zonder garantie. De beste garantie-prijsverhouding  wordt afhankelijk van het onderhoud en specifieke wensen opgesteld. 

“Ik heb bij Hoogendoorn Bedrijfswagens een witte VW Caddy gekocht en ik ben zeer tevreden over de aankoop en de services. En niet te vergeten: hoe er meegedacht wordt met de vereiste wensen om uiteindelijk tot een mooie bedrijfswagen te komen. Fantastisch! Voor de volgende bedrijfswagen komen we zeker weer terug bij dit bedrijf.”

Familie Hoogendoorn weet als geen ander dat iedere ondernemer andere eisen heeft qua bedrijfswagen. Zij denken dan ook graag met hen mee, zodat onbezorgd van de ene klant naar de andere gereden kan worden. Accessoires als professionele betimmering, lichtgewicht imperiaal, RVS sidebars behoren tot hun extra service. 

  
Uiteraard zijn de bedrijfswagens van Hoogendoorn via een leasecontract van ROS finance aan te schaffen. Wil jij weten welke auto’s Hoogendoorn momenteel aanbiedt? Neem gerust een kijkje in de online voorraad of geef een bezoek aan hun locatie in Nieuwerkerk aan de IJssel.   

Samenwerken met ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos en snel aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, wordt uw voorraad automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in uw eigen systeem, dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. 

Ook interessant