19 juli 2022

Dealer uitgelicht: Mazeland Automotive

In Son is het feest, want Sjoerd is daar langs geweest. Met veel plezier heeft hij de heren van Mazeland laten weten dat zij dealer van de maand zijn geworden! Hun cadeautje? Wij zetten ze graag in het zonnetje binnen ons eigen netwerk. Daarbij krijgen zij onder andere gratis advertentie en een prominente plek op de homepage van onze nieuwe dealerpagina en onze socials.

Het verhaal van Mazeland

Wanneer je geboren wordt in een heuse auto familie, dan is het niet heel vreemd dat je dezelfde weg kiest als die van je voorouders. Marcel Mazeland is sinds 1986 trotse eigenaar van Mazeland Automotive. Met een diploma van het IVA Driebergen in het handschoenenvakje, rijdt hij het hele land door om de beste occasions te vinden waar zijn doelgroep naar op zoek is. 

“Ook al is het een cliché als wij zeggen dat de klant koning is, het is wél precies waar het ons om gaat. Een tevreden klant is de beste reclame die je kunt hebben. De enorme groei van afgelopen jaren hebben wij dan ook te danken aan onze tevreden klanten!”

Marcel zijn drive is om zijn (potentiële) klanten de ultieme service te bieden op het gebied van personenauto’s en bedrijfswagens. Hij is scherp op kwaliteit, prijs-kwaliteit en klanttevredenheid. Met de kennis en kunde die het bedrijf momenteel bezit, gaat ze dit goed af!

Met het aanbieden van personenauto’s en bedrijfswagens was het bedrijf in de ogen van Marcel nog niet compleet. Dit heeft ervoor gezorgd dat er onlangs een eigen Mazeland autoservice dienst bij is gekomen. Dit is een aparte vestiging die alles uit handen neemt op het gebied van onderhoud en reparaties. Dit is inclusief een APK-keuring en herstel van autoschades.

Occasions van Mazeland Automotive

In onze lease voorraad vind je momenteel ruim 300 occasions van Mazeland Automotive. Dat is een behoorlijk aantal personenauto’s en bedrijfswagens. Binnen deze voorraad bevinden zich merken als Renault, Ford, Opel en Peugeot. 

Mazeland Automotive is de juiste bestemming voor al jouw vragen die te maken hebben met auto’s. Van een nieuwe leaseauto, tot het exporteren van een auto naar het buitenland. Marcel en zijn collega’s zijn bereid jou overal bij te helpen. 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een occasion van Mazeland Automotive bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering. 

Partner worden van ROS?

Het aantal dealers dat zich aansluit bij ROS finance blijft groeien. Op dit moment hebben zich al meer dan 500 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten als partner. Iedere dag helpen wij autodealers met de (online) verkoop van hun voorraad. Dit doen wij met veel enthousiasme en plezier. 
Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij zorgen ervoor dat de voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld worden aan onze lease voorraad. Op deze manier zijn de occasions direct zichtbaar op de website van ROS finance. Zo zorgen we samen voor een groeiend aantal leads en verkopen!

Ook interessant