27 september 2022

Dealer uitgelicht: MK Autobedrijf

In Arnhem, tussen de Nederrijn en de IJssel, is MK Autobedrijf gevestigd. Omringd door collega-autodealers, zoals hun buurman JP Autobedrijf . De eigenaren van MK Autobedrijf zijn twee jonge ondernemers met een passie voor jong gebruikte auto’s. Onze Sjoerd reed naar Arnhem om de jonge ondernemers Joey en Michel te verrassen met leuk nieuws!    

Het verhaal van Minkhorst en Kuster

Ongeveer 10 jaar geleden besloten Michel Minkhorst en Joey Kuster van hun passie hun werk te maken. De liefde die deze mannen delen voor jonge occasions reikt kilometers ver. In hun onlangs nieuw geopende showroom in Arnhem staan prachtige auto’s met schitterende velgen en glimmende lak. Nog iedere dag spelen zij met veel plezier de hoofdrol in hun eigen droom: het runnen van hun eigen goedlopende MK Autobedrijf!     

“Hartelijke ontvangst en ze namen alle tijd voor ons. Echte vaklui en wat wij met name heel fijn vonden was de transparante houding van de verkoper. We mochten alle gegevens inzien (historie van de auto), waardoor we echt een goed gevoel hebben overgehouden aan ons bezoek aan MK Autobedrijf. Uiteindelijk hebben we een hele mooie VW Tiguan gekocht en onze VW Polo voor een goede prijs ingeruild. Mocht er wat zijn dan, kunnen we altijd contact opnemen. Vertrouwen is heel belangrijk bij de aanschaf van een jonge occasion en daarom raden wij een bezoek aan MK Autobedrijf zeker aan.”      

Een goed oog voor kwaliteit en een zeer goede neus voor de aankoop en verkoop van luxe, exclusieve, sports cars. Dat zijn twee van de meerdere USP’s van MK Autobedrijf. De in- en verkoop van een occasion gebeurt op een hele zorgvuldige en kritische manier. De auto’s zien er zó goed uit dat het lijkt alsof je eigenlijk een nieuwe auto koopt voor een tweedehands prijs. En dat maakt hen terecht een landelijke favoriet!       

 

Occasions van MK Autobedrijf

Binnen onze lease voorraad vind je regelmatig occasions van MK Autobedrijf. De auto’s die zij leveren vallen direct op. Je vindt binnen deze selectie merken als: Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen en Porsche. Ben jij op zoek naar een sportieve auto? Dan is het zeker de moeite waard om hun nieuwe showroom te bezoeken. Zij vertellen met veel passie over hun huidige voorraad. Uiteraard met een goede kop koffie!        
       
Naast het leveren van een auto bieden zij ook andere diensten aan. Zo kan jij hier jouw oude auto inruilen, maar ook een zoekopdracht uitzetten. Wil jij jouw auto een ander uiterlijk geven? MK heeft ook specialisten in huis die carwrapping tot in de details beheersen. Hierbij  maken zijn gebruik van speciaal ontwikkelde, duurzame én beschermende vinylfolie van 3M & Avery. Met deze vinylfolie kunnen zij vrijwel alle complexe vormen wrappen. Daarnaast is het ook geschikt voor alle gelakte onderdelen, van bumpers, sideskirts, spoilers tot bijpassende spiegels. Cool toch?

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van MK Autobedrijf bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering. 

Partner worden van ROS?

Het aantal dealers dat zich aansluit bij ROS finance blijft groeien. Op dit moment hebben zich al meer dan 500 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten als partner. Iedere dag helpen wij autodealers met de (online) verkoop van hun voorraad. Dit doen wij met veel enthousiasme en plezier. 

Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij zorgen ervoor dat de voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld wordt aan onze lease voorraad. Op deze manier zijn de occasions direct zichtbaar op de website van ROS finance. Zo zorgen we samen voor een groeiend aantal leads en verkopen.

Ook interessant