17 juli 2023

Dealer uitgelicht: RoBo Automotive

Een stralende zomerdag bracht Sjoerd naar het pittoreske Tiel, waar hij een bezoek bracht aan RoBo Automotive. Dit opkomende autobedrijf specialiseert zich in de in- en verkoop van jong gebruikte occasions. De jonge, nuchtere en bevlogen aanpak van dit bedrijf heeft onze aandacht getrokken. Daarom mag RoBo Automotive zich deze keer de Dealer van de Maand noemen!

Een kijkje bij RoBo Automotive

RoBo Automotive is een jong autobedrijf dat in 2020 is opgericht. Met een focus op het leveren van jonge occasions, heeft RoBo Automotive een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor kwaliteitsauto's. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan bijbehorende diensten, waardoor ze zich profileren als een full- en high-service autobedrijf met een nuchtere werkwijze.

Een breed aanbod aan jonge occasions

Als je op zoek bent naar jonge occasions, ben je bij RoBo Automotive aan het juiste adres. Het team van RoBo Automotive zorgt ervoor dat elke auto grondig wordt geïnspecteerd, zodat u vol vertrouwen in uw nieuwe wagen stapt. Het aanbod varieert van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens en luxe modellen. Van BMW en Mercedes-Benz tot Ford en Volvo, alle merken komen voorbij in het uitgebreide aanbod. Wat uw voorkeur ook is, RoBo Automotive heeft een passende wagen voor iedere autoliefhebber.

Uitstekende klantenservice

Een van de aspecten die RoBo Automotive onderscheidt, is hun uitstekende klantenservice. Het team van RoBo Automotive staat altijd klaar om klanten te voorzien van professioneel advies. Ze begrijpen dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is en helpen bij het maken van een keuze die voldoet aan uw wensen en budget. Dit vertrouwen door klanten wordt weerspiegeld in een score van 4,8 van de 5 sterren op Google reviews.

“Op de site een auto zien staan en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Zeer vriendelijk ontvangen door Roger en de koop naar wens rond gemaakt. Een week later werd de auto netjes geleverd zoals besproken. Roger is een jonge ondernemer die graag meedenkt met de klant en zeer klantgericht is. Roger bedankt voor de auto en succes met je onderneming!” - Michael Schoeman

Een dealer met topservice

RoBo Automotive gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteitsauto's. Ze bieden ook een scala aan diensten om uw auto-ervaring compleet te maken. Of het nu gaat om het vinden van de juiste financiële mogelijkheden, verzekeringen, reparaties, algemeen onderhoud of verschillende vormen van garantie, RoBo Automotive staat klaar om u te helpen. Ze werken nauw samen met partners in de industrie, waardoor ze maatwerkoplossingen kunnen bieden die passen bij uw specifieke situatie.

Samenwerking met ROS finance

Een van deze samenwerkingen is die met ROS finance. Deze samenwerking stelt u in staat om uw autovoorraad snel en kosteloos bij ons aan te melden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de voorraad van RoBo Automotive direct wordt getoond in de leasevoorraad van ROS finance. Bij RoBo Automotive weten ze als geen ander dat de aanschaf van een occasion een grote investering is. Met deze samenwerking biedt ROS finance u de perfecte financiële oplossing. 

Ook interessant