24 maart 2023

Dealer uitgelicht: TOPAUTO’S

Afgelopen week is Sjoerd weer op pad gegaan. Bestemming: Wijchen. Onderweg naar een aangesloten partner van ROS finance, waar wij hele fijne zaken mee doen. Sjoerd parkeert zijn auto aan de Zesweg. Daar vind je namelijk twee vestigingen van TOPAUTO’S langs de weg. Gefeliciteerd, jullie zijn de Dealer van de Maand!

Wat maakt een auto een TOPAUTO?

TOPAUTO’S is al ruim 20 jaar dé autodealer voor degene die op zoek is naar een nieuwe auto voor een “gebruikte” prijs. Ze verkopen geen occasions die ouder zijn dan twee jaar. Deze zijn uiteraard allemaal zorgvuldig ingekocht en nagekeken. Voor zowel een sportieve auto als voor een gezinswagen ben je bij hun op het juiste adres. Kortom, bij TOPAUTO’S koop je zo goed als nieuw voor een tweedehandse prijs. Qua prijs-kwaliteitverhouding staan zij zeker in onze TOP-3 superdealers.

Met een voorraad van gemiddeld 170 auto’s biedt TOPAUTO’S 100% kans om de juiste auto voor jou te vinden. Hun voorraad is megaveelzijdig. De website wordt 24 uur per dag bijgewerkt om teleurstellingen te voorkomen.

De zeven zekerheden van TOPAUTO’S

De mannen én vrouwen van TOPAUTO’S staan garant voor zeven zekerheden. Deze zorgen ervoor dat jij een unieke en fijne ervaring overhoudt aan jouw bezoek. Én natuurlijk dat jij het meeste plezier haalt uit jouw nieuwe auto.

1. TOPAUTO’S heeft ruim 20 jaar ervaring in de autobranche met merken als Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Nissan, Renault, Mercedes, Toyota, Volvo, Opel, Peugeot en Mazda;
2. Deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatie, pechhulp, autoverzekering, autofinanciering, privé lease en financial lease;
3. 40 Puntencheck uitgevoerd in een eigen moderne werkplaats in Wijchen.
4. Fabrieksgarantie voor twee of drie jaar.
5. 14 Dagen omruilgarantie na aankoop van een occasion.
6. Realistisch bod bij auto inruilen, 95% van de aanbiedingen gaan door.
7. Een enthousiast, betrokken en passievol team dat voor jou klaarstaat.

Uiteraard zijn de gunstig geprijsde occasions via een leasecontract bij ROS finance te financieren. Wil jij weten uit welke auto’s je momenteel kunt kiezen bij TOPAUTO’S? Neem gerust een kijkje in de online voorraad. Maak een afspraak om de auto's van dichtbij te bekijken en het perfecte model te kiezen dat het beste bij jou past. Op zaterdag is er een speciale kijkdag, dus als je interesse hebt in een van hun auto's, bel dan even. Ze reserveren dan deze auto voor jou, zodat jij niet voor niets de auto in bent gestapt. Zij geven jou alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. TOPAUTO’S is gemakkelijk te bereiken tussen de A50 en A73.

Samenwerken met ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos en snel aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, wordt uw voorraad automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in uw eigen systeem, dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Ook interessant