28 december 2022

Dealer uitgelicht: Vakgarage Rietmeyer

Op het hoekje van de straat aan de Wolvenkoog in het prachtige Alkmaar bevindt zich Vakgarage Rietmeyer. Sjoerd is weer onze eigen ROS finance auto ingestapt om een aantal kilometers af te leggen naar de enige echte kaasstad van Nederland. De Dealer van de Maand is er niet zomaar één deze maand. Het gaat om een autogarage die zich heeft aangesloten bij de oudste en meest ervaren universele garageformule van Nederland, namelijk Vakgarage.

Het aanbod van Rietmeyer 

 Vakgarage Rietmeyer heeft veel expertise in huis. Daar hoort natuurlijk een uitgebreid aanbod aan servicediensten bij. Daarnaast bieden zij uiteraard ook een goed gevulde en gevarieerde voorraad occassions. Automerken als Audi, Volkswagen en Mercedes voeren de boventoon. Alle occasions zijn onderworpen aan de eigen Vakgarage Keuring, zodat deze in optimale staat worden aangeboden. Wordt de auto goedgekeurd? Dan krijgt deze de Vakgarant Premium Occasion Garantie, oftewel de meest uitgebreide dekking die je als autokoper kunt krijgen.  

100% kwaliteit

Voor een extra goed gevoel voorziet Vakgarage Rietmeyer zijn occasions van het 100% kwaliteitslabel. Hiermee is het voor de autokoper nóg makkelijker en duidelijker naar welke auto hij of zij aan het kijken is. Dit label laat zien dat de ocassion alle onderhoudsbeurten op tijd heeft gehad, zoals de fabrikant deze heeft voorgeschreven. Dat scheelt uiteindelijk speurwerk in het onderhoudsboekje. Je weet als koper precies waar je straks in rijdt. Een garage of dealer met dit kwaliteitslabel weet waar hij het over heeft én wat hij verkoopt. 

Verkoper Rick heet u van harte welkom in de ruime showroom en de koffie staat klaar!  
Hij staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag in de zoektocht naar uw droomauto.  

Uiteraard zijn de occasions van Vakgarage Rietmeyer via een leasecontract van ROS finance te financieren. Wil jij meer weten over de voorraad van Vakgarage Rietmeyer? Neem gerust een kijkje in de voorraad!  

“Super goed geholpen. Van te voren hebben wij meerdere auto’s op internet bekeken, om daarna bij een aantal autobedrijven langs te gaan. Dit was ons 3e bezoek aan een autobedrijf. Wij hadden meteen een professioneel en betrouwbaar gevoel. Naast een goede prijs, is alles goed en netjes geregeld. Wij hebben onze auto uiteindelijk hier gekocht.”

Vakgarage is Vakgarantie

De formule waar alle vakgarages op draaien bestaat al ruim 30 jaar. Een garage waar alle auto`s even mogen parkeren. Iedere autospecialist voert met passie zijn werk uit. Want naast auto’s wordt er ook veel aan hun carrière gesleuteld. Om up to date te blijven van de snel ontwikkelende software die in auto’s verwerkt wordt tegenwoordig, is het nodig om trainingen te blijven volgen. Op deze manier kan iedere Vakgarage met een gerust hart zeggen in te spelen op de huidige en toekomstige automarkt. 

Vakgarage is een een garage waar zowel de auto als caravan, motor of bedrijfsbus terecht kan. Onderzoek? Check. APK-keuring? Check. Airco? Check. De jaarlijkse bandenwissel en check van de accu doen zij ook met veel plezier. Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar rijden. Met 339 Vakgarages in heel Nederland is er altijd wel zo’n vakgarant in de buurt. Pechhulp zit dan ook om de hoek. 

Samenwerken met ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos en snel aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, wordt uw voorraad automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in uw eigen systeem, dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. 

Ook interessant