3 januari 2024

Dealer van de maand: MAVO Auto's

De schijnwerpers van ROS schijnen deze eerste maand van het jaar vol op MAVO Auto's, onze gewaardeerde Dealer van de Maand. Onze Sjoerd bracht een smakelijke verrassing mee om het team te verrassen. Laten we eens wat meer vertellen over deze veelzijdige dealer.

Een reis naar expert in bedrijfswagens

Sinds de aftrap in september 2008 heeft MAVO Auto een bijzondere transformatie doorgemaakt. Wat begon als een onderneming gericht op de in- en verkoop van bedrijfsauto's, ontwikkelde zich al snel tot een expert in de markt van exclusieve bedrijfswagens. Bij MAVO Auto hebben ze met Mercedes-Benz als voornaamste merk en de Vito en V-Klasse als kernmodellen een indrukwekkende status verworven in de markt van exclusieve bedrijfswagens.

Exclusiviteit en expertise: Het MAVO auto assortiment voor ondernemers

Het MAVO Auto assortiment voor ondernemers is een zorgvuldig samengestelde collectie van vooral Mercedes-Benz. Als gepassioneerde dealer betrekt MAVO Auto het merendeel van deze exclusieve bedrijfswagens rechtstreeks van de importeur. Dit waarborgt niet alleen een gedetailleerde onderhoudsgeschiedenis maar biedt ook bescherming door middel van fabrieksgarantie.

Kwaliteit als drive

Bij MAVO Auto is kwaliteit het kloppende hart van alles wat ze doen. Het straalt duidelijk door in hun werkwijze. Of u nu kiest voor een gloednieuw exemplaar of een eerder geliefd model, één ding staat vast: de bedrijfsauto's van MAVO Auto voldoen aan de hoogste standaarden. Met een gedetailleerde onderhoudsgeschiedenis, fabrieksgarantie en een Nationale Auto Pas zijn dit geen extra's, maar basiselementen die de garantie bieden dat elke aanschaf synoniem staat aan ongeëvenaarde kwaliteit. Bij MAVO Auto gaat de keuze voor een bedrijfsauto hand in hand met de zekerheid van topkwaliteit.

‘’Hele mooie zaak waar je gewoon normaal te woord wordt gestaan, veel ervaring met bedrijfswagens en praten de taal van de klant. Kan iedere ondernemer deze bedrijfswagen specialist aanraden ✅’’

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Bij MAVO Auto komt kwaliteit op de eerste plaats, en dat merk je aan alles. Hun onderscheidende factor? Flexibiliteit. Niet alleen presenteren ze exclusieve bedrijfswagens tegen scherpe prijzen, maar ze hebben ook een voortdurend wisselende voorraad, met zowel gloednieuwe als gebruikte exemplaren. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen, waardoor u moeiteloos kunt overstappen naar een spiksplinternieuwe bedrijfsauto. Kortom, bij MAVO Auto is hoogwaardige kwaliteit verzekerd, met een flexibiliteit voor de ondernemer die altijd in beweging is.

Bij ROS finance zijn we blij met onze samenwerking met MAVO Auto en we delen graag met jullie hun sterke focus op betaalbaarheid, topkwaliteit en vertrouwen. Als ROS-partner voorzien ze ondernemers ook van flexibele financieringsopties via ROS finance. Hierdoor openen ondernemers niet alleen de deuren naar exclusieve bedrijfswagens, maar hebben ze ook toegang tot financiële oplossingen die perfect passen bij hun individuele behoeften.

Ook interessant