30 januari 2020

Extra veel ruimte met deze 7-zitter auto's

De auto's die wij behandelen zijn:

  1. Audi Q7
  2. Land Rover Discovery
  3. Volvo XC90
  4. Skoda Kodiaq
  5. Kia Sorento
  6. Hyundai Santa Fe
  7. Een 7-zitter leasen?

Audi Q7

De grootste Audi die momenteel door het Duiste merk gemaakt wordt is de Audi Q7. Twee passagiers voorin, drie in het midden en twee achterin. De twee plekken achterin zijn ietwat aan de kleine kant voor volwassenen maar daarentegen uiterst geschikt voor kinderen. Mocht je de laatste rij niet nodig hebben dan kun je die eenvoudig neerklappen. De cabine is, zoals u gewend bent van de Q7, weer prachtig en gebouwd van materialen van zeer hoge kwaliteit. Binnen de Q7 voelt alles heerlijk modern aan mede dankzij het MMI-entertainmentsysteem en de digitale wijzerplaten van de Virtual Cockpit.

Een Audi Q7 kunt u bij ons aanschaffen met financial lease. Bekijk de Audi Q7 modellen in onze leasevoorraad.

 

Land Rover Discovery

Als u regelmatig zeven passagiers moet vervoeren, is de Land Rover Discovery een geweldige optie. De cabine van de Discovery is ruimer dan de Q7 en de zesde en zevende zitplaatsen zijn groot genoeg voor volwassenen. De achterbak is zeer ruim: klap de achterste twee rijen stoelen dubbel op en er blijft een bestelwagen over met laadruimte van ruim 2.406 liter. De materiaal- en bouwkwaliteit vallen nauw achter de hoge normen van de Q7. De standaard luchtvering zorgt daarnaast voor een heerlijke comfortabele rit.

Een Land Rover Discovery kunt u bij ons leasen. Bekijk de Land Rover Discovery modellen in onze leasevoorraad.

 

Volvo XC90

De Volvo XC90 heeft het Zweedse merk echt verjongd met zijn knappe styling, hightech motoren en luxueuze cabine. Net als de Discovery maakt de XC90 goed gebruik van zijn enorme lichaam door zeven grote stoelen te plaatsen. De achterste twee plekken zijn alleen toch wat beperkt in been- en hoofdruimte. Deze plekken zijn dan ook weer het beste geschikt voor kinderen. De cabine van de XC90 is goed gebouwd met materialen van goede kwaliteit en het dashboard wordt gedomineerd door een groot portret-georiënteerd entertainmentsysteem met touchscreen.

Een Volvo XC90 zakelijk of particulier leasen? Dat is mogelijk, bekijk de Volvo XC90 modellen in onze leasevoorraad.

 

Skoda Kodiaq

De Skoda Kodiaq is de betaalbare variant van een 7-zitter. De solide bouwkwaliteit van de Skoda overtreft daarentegen duurdere 7-zitters. De praktische cabine van de Kodiaq biedt misschien niet zoveel ruimte bij de zesde en zevende stoel als de Discovery, maar de achterste zitbanken zijn groot genoeg voor kinderen of kleine volwassenen en laat daarbij nog een enorme laadruimte van 720 liter achter.

Een Skoda Kodiaq bij ons leasen? Bekijk de Skoda Kodiaq modellen in onze leasevorraad.

 

Kia Sorento

De Kia Sorento combineert een knappe styling met een ruime cabine. Een sterke bouwkwaliteit en een toonaangevende, zeven jaar durende overdraagbare garantie. Ook in de Sorento zijn de zesde en zevende stoel vooral geschikt voor kinderen, maar de laadbak van 660 liter achter de laatste rij compenseert dit volledig. Het voelt als een grote auto wanneer je op de weg rijdt, maar de hoge rijpositie in combinatie met de redelijk krachtige 2,2-liter dieselmotor en de bekwame, zo niet elektriserende, bediening maken de Sorento een prima auto voor het dagelijkse rijden.

Een Kia Sorento kunt u bij ons leasen. Bekijk de Kia Sorento in onze leasevoorraad.

 

Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe heeft een fraaie uitstraling, een stijlvol verchroomde grille aan de voorkant en fijne zijkanten die de indeling met zeven zitplaatsen verbergen. Net als in de Sorento, zullen alleen kinderen zich op hun gemak voelen op de achterste rij. Als je de achterste rij inklapt is dit een ruime auto voor een gezin van vier of vijf personen.

Wilt u een Hyundai Santa Fe leasen? Dat kan, bekijk de Hyundai Santa Fe in onze leasevoorraad.

 

Een 7-zitter leasen?

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over één van deze auto’s? Bekijk dan onze leasevoorraad, selecteer de auto die voldoet aan uw wensen en eisen en vul de leasecalculator in om het maandelijkse leasebedrag te berekenen.

Ook interessant