15 juni 2021

Fiat Leasen in 2021: De Top 3

  1. Fiat 500
  2. Fiat Talento
  3. Fiat Ducato
  4. Wilt u een Fiat leasen?

Fiat 500

Als u moet kiezen voor één woord om de Fiat 500 te beschrijven, dan is dat: geschiedenis. Deze bestseller van het Italiaanse Fiat wordt al sinds 1936 geproduceerd en ook in 2021 verschijnen nog nieuwe modellen. Zo zijn er naast de 500, ook de uitgebreide 500X, de 500C met schuifdak en de hybride 500E te vinden. Toch zijn er in elke 500 genoeg voordelen te vinden, namelijk: cruise control, parkeersensoren en een ongelofelijk strak interieur.

 

Fiat Talento

Bent u toch liever op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Werp dan eens een blik op de Fiat Talento. Deze ruime bestelbus heeft een laadruimte van 1122 kilogram en meerdere deuren om zo bij de lading te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om met twee passagiers te rijden door drie comfortabele stoelen voorin. In de Talento vindt u onder andere een navigatiesysteem, een DAB ontvanger en verschillende veiligheidssystemen om altijd onbezorgd onderweg te zijn.

 

Fiat Ducato

Tot slot bekijken wij de Fiat Ducato. Deze luxe bedrijfswagen is geschikt voor elke ondernemer die grote bestellingen moet vervoeren. Met een laadruimte van wel 1300 kilogram is de Ducato een grote bestelwagen waar producten met een lengte van drie meter in passen. De Fiat Ducato heeft meerdere (schuif)deuren, cruise control en een achteruitrijcamera. Kortom, een luxe keuze voor de ondernemer die op zoek is naar een ruime bedrijfswagen.

 

 

Wilt u een Fiat leasen?

Wilt u een personen- of bedrijfsauto leasen van Fiat? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Fiat van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant