31 oktober 2019

Financial lease voor de bouwsector

Lease de ideale bedrijfswagen voor uw onderneming bij ROS finance. Binnen 24 uur al de weg op!

Dé bedrijfswagen voor iedere zzp’er in de bouw

Als ondernemer in de bouwsector bent u veel op de weg te vinden. U vervoert een grote lading aan materialen en gereedschappen naar locaties in heel Nederland en/of vervoert medewerkers naar bouwprojecten. Een comfortabele, betrouwbare auto die genoeg ruimte biedt is dan een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Maar deze auto moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. Financial lease kan hier een uitkomst bieden. U kiest de bedrijfswagen die het beste past bij uw onderneming én financiële mogelijkheden. ROS finance regelt de financiering van uw auto en u betaalt het leasebedrag vervolgens in termijnen af.

Financial lease is interessant voor iedere ondernemer in de bouw. Of u nu net aan de slag bent of al jaren ervaring hebt in de branche. U creëert financiële ruimte voor uzelf door te kiezen voor financial lease. Doordat u geen aanslag op uw liquiditeit hoeft te maken, kunt u grote investeringen in uw onderneming blijven doen. 

Beoefent u één van de volgende beroepen? Voor u hebben we al een selectie gemaakt van vijf populaire en passende bedrijfswagens:

Ondernemer in de bouw? Lease uw bedrijfswagen bij ROS finance!

Van plan om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen voor uw onderneming in de bouwsector? Dan is financial lease misschien wel iets voor u. Profiteer van verschillende financiële voordelen. Zo bent u bijvoorbeeld gewoon economisch eigenaar van uw nieuwe auto, terwijl u nog afbetaalt. Financial lease biedt meerdere voordelen:

  • BTW-teruggaaf
  • Investeringsaftrek en renteaftrek
  • Uw financiering binnen 24 uur geregeld
  • Leasetermijn tussen de 12 en 72 maanden
  • Maandelijks een vast, laag bedrag
  • Geen administratiekosten
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Na het aflopen van uw leasecontract bent u volledig eigenaar van uw nieuwe bedrijfswagen. Vind meer dan 7.000 bedrijfswagens in onze leasevoorraad. Er is altijd wel een auto te vinden die bij u en uw onderneming past. Heeft u uw bedrijfswagen ergens anders gezien? U kunt een auto bij een andere garage of dealer ook aanschaffen met een financiering van ROS finance. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook interessant