22 april 2020

Financial lease zonder jaarcijfers: kan dat?

Dit is zeker het geval voor startende ondernemers. Zij denken dan ook vaak dat het niet mogelijk voor hen is om een auto te leasen, maar niets is minder waar! Met financial lease heeft u geen startkapitaal nodig en kunt u dus al in een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder dat u hier een grote investering voor hoeft te doen. Bij ROS finance bieden wij u als ondernemer nog een extra voordeel: u heeft namelijk geen jaarcijfers nodig om een (bedrijfs)auto te leasen.

Leasen zonder jaarcijfers

Veel leasemaatschappijen vragen om minimaal één jaar aan omzetcijfers voordat u een financiering kunt afsluiten voor uw leaseauto. Bij ROS finance kunt u een auto of bedrijfswagen financieren met financial lease, zonder dat u hiervoor jaarcijfers nodig heeft. Of u nu een maand, een jaar of al jarenlang ondernemer bent: wij verstrekken graag een financiering voor uw leaseauto. Daarom kiest u voor ROS finance.

Ontdek hier nog meer voordelen van financial lease, voor u als (startende) ondernemer. Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk alle modellen in onze leasevoorraad

Geinteresseerd?

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een bedrijfs- of personenauto leasen met financial lease? Vul in de leasecalculator uw informatie in en vraag een vrijblijvende offerte aan, waar u nu dus zelfs kunt kiezen voor een looptijd van 72 maanden. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijd binnen 24 uur de weg op!

Ook interessant