3 december 2020

Ford Leasen in 2020: De Top 3

  1. Ford Transit Custom
  2. Ford Fiesta
  3. Ford Focus
  4. Wilt u een Ford leasen?

 

1. Ford Transit Custom

Wij kunnen niet genoeg aangeven hoe fijn de Ford Transit Custom is als bedrijfswagen. Voor iedere ondernemer biedt deze Transit ontzettend veel voordelen, zoals een ingebouwd navigatiesysteem, een schuifdeur en luxe bekleding. Tot slot biedt deze bedrijfswagen een laadvermogen van 1192 kilogram, zodat u met gemak veel materiaal kunt vervoeren.

Ford Transic Custom | ROS finance

2. Ford Fiesta

De Ford Fiesta is sinds jaar en dag te vinden op de Nederlandse wegen. Dit komt omdat de Fiesta er bekend om staat niet snel stuk te gaan. Sinds 2019 is er een nieuwe versie te verkrijgen van de Fiesta. Deze betrouwbare Ford is uitgerust met gemakken als cruisecontrol, een DAB-radio ontvanger en lane assist, zodat u altijd veilig onderweg bent.

3. Ford Focus

Tot slot behandelen we de grote broer van de Fiesta, de Ford Focus. De Ford Focus biedt net wat meer ruimte en opties dan de Fiesta. Zo wordt deze Ford geleverd met een ingebouwd navigatiesysteem, een ruime kofferbak en kunt u zuiniger rijden door een zesde versnelling. Rijd binnen 24 uur weg in deze Ford Focus vanaf €350,- per maand.

Ford Focus | ROS finance

 

4. Wilt u een Ford leasen?

Wilt u een personenauto of bedrijfswagen leasen van Ford? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Ford van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant