23 augustus 2022

Leaseauto van de maand: Mercedes-Benz Vito

Iedere maand lichten wij een lease auto uit. Dit is een populaire bedrijfswagen of personenauto waar wij graag meer over vertellen. De keuze is gebaseerd op verschillende eigenschappen, waaronder de populariteit en de beschikbaarheid in onze leasevoorraad. De leaseauto van de maand augustus is de Mercedes-Benz Vito. ROS finance heeft op het moment ruim 600 uitvoeringen van de Vito in de lease voorraad.

  1. De geschiedenis
  2. De Mercedes-Benz Vito
  3. Interieur & exterieur
  4. De Mercedes-Benz Vito leasen?

De geschiedenis

De eerste generatie van de Mercedes-Benz Vito wordt geproduceerd vanaf 1996 en is het ontwerp van Michael Maur. De tweede generatie is meer gestroomlijnd en krijgt nieuwe motoren. In september 2010 krijgt de Vito een nieuw uiterlijk, waarbij de voor- en achterlichten en de bumper een geheel nieuw ontwerp krijgen. Daarnaast wordt er een nieuwe dieselmotor geplaatst, die gelijk is aan die van de Mercedes-Benz Sprinter.

De derde en huidige generatie van de Vito wordt gelanceerd in 2014. Om bij de tijd te blijven is de Mercedes Vito in de tussentijd ook meermaals gefacelift. Ondertussen is de Vito een populaire zakelijke auto geworden, die voorzien is van alle technologie die een autorit aangenaam maakt voor iedere ondernemer.

De Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is er voor iedere ondernemer die op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare bedrijfswagen met veel ruimte. Het is de opvolger van de Mercedes MB100 en een full-size MPV (Multi-purpose vehicle). De Mercedes-Benz Vito is beschikbaar met achterwiel, voorwiel- en vierwielaandrijving. 

Kenmerkend voor de Vito zijn de dynamische motoren, professionele veiligheidssystemen en een strakke afwerking. De Mercedes-Benz Vito heeft daarnaast een laadvolume tot wel 6,6m3, wat de bedrijfswagen zeer geschikt maakt voor het vervoeren van materialen. De Vito is leverbaar met verschillende wielbases en wordt alleen geleverd met viercilinder CDI-dieselmotoren. De full-size MPV is op technisch gebied gebaseerd op de V-klasse. 
 

Interieur & exterieur

De Mercedes Vito is in verschillende uitvoeringen te leasen. De afweging hierin is belangrijk. Wilt u de Vito enkel gebruiken voor uw bedrijfsvoering, dan is de Vito met enkele cabine geschikt. Maar wanneer u het ook wilt combineren met uw gezin, dan is de dubbel cabine de beste keuze. 

In de uitvoeringen van de Vito bent u voorzien van de nodige veiligheids- en assistentiesystemen. Zo is het stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP, de zijwindassistent en alertheidassistent standaard. Om uw favoriete muziek te streamen is er gedacht aan een handsfree Bluetooth connectie.

De Mercedes-Benz Vito leasen?

Wilt u de leaseauto van de maand leasen? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe modellen als occassions van de Mercedes-Benz Vito. Bekijk de verschillende uitvoeringen in onze leasevoorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Vito gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Financial lease biedt u meerdere financiële voordelen. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijd binnen 24 uur al de weg op in uw nieuwe Mercedes-Benz Vito. Bereken met behulp van onze lease calculator vast uw maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant