2 juli 2020

Leaseauto van de maand: Mitsubishi Outlander

Iedere maand lichten wij een leaseauto uit. Dit is een populaire bedrijfswagen of personenauto waar wij graag meer over vertellen. Welke auto dit is, is gebaseerd op verschillende eigenschappen, waaronder de populariteit van de auto en de beschikbaarheid in onze leasevoorraad. De leaseauto van de maand is in juli de Mitsubishi Outlander.

Wij hebben op het moment ruim 120 uitvoeringen van de Mitsubishi Outlander in de leasevoorraad.

Mitsubishi Outlander | ROS finance

De geschiedenis van de Mitsubishi Outlander
De Mitsubishi Outlander Plug-in Hybride
De concurrenten van de Mitsubishi Outlander
Een Mitsubishi Outlander leasen?

De geschiedenis van de Mitsubishi Outlander

De Japanse Mitsubishi Outlander is vanaf 2003 te vinden op de markt en is een uitstekende SUV. De Outlander is gebaseerd op de Lancer, wat voorheen een sedan was. Door het beste uit de Lancer te halen en dit te vertalen naar een SUV, is de Outlander ontstaan. Op dit moment rijden er drie verschillende generaties rond in Nederland. In 2003 maakte de CUoW zijn intrede, in 2006 de CWoW en vanaf 2013 is het mogelijk om in de Outlander als Plug-in Hybride te rijden, de Mitsubishi Outlander PHEV.

 

De Mitsubishi Outlander Plug-in Hybride

De Mitsubishi Outlander Plug-in Hybride PHEV is een baanbrekende auto. Het was de allereerste EV SUV die in Nederland te vinden was. De gunstige bijtelling van 0% zorgde ervoor dat de Outlander een auto is die goed in de smaak viel binnen het zakelijk rijden.

De Mitsubishi Outlander komt met veel verschillende voordelen, zoals een trekgewicht van 1500 kilogram, een vierwielaandrijving en een actieradius van 45 kilometer. Ook maakt de Outlander gebruik van een 2.4-liter benzinemotor, waardoor de bestuurder zich nooit zorgen hoeft te maken of een eindpunt bereikt gaat worden. Een goede samenwerking van de voor- en achteras zorgen ervoor dat de wagen zuinig en bovenal stil rijdt. Daarbij werkt de PHEV met een geavanceerd veiligheidssysteem, waardoor gevaren op de weg snel herkend worden. 

Aan de binnenkant van de Mitsubishi Outlander vindt u een stijlvol interieur waar u zich comfortabel in kan bevinden. De Outlander biedt plaats voor 5 personen en de stoelen zijn inklapbaar, waarbij een laadruimte van 463 liter gecreëerd wordt. In de PHEV vind je tevens een multimediasysteem (incl. voice control) en een geweldige geluidskwaliteit.

Mitsubishi Outlander | ROS finance

De concurrenten van de Mitsubishi Outlander

Mitsubishi is niet het enige autobedrijf met Plug-in Hybride SUV’s in het assortiment. Dit zijn de grootste concurrenten:

Een Mitsubishi Outlander leasen?

Wekt de leaseauto van de maand uw interesse? Bij ROS finance vindt u zowel de nieuwste modellen, als tweedehands modellen van de Mitsubishi Outlander. Bekijk onze leasevoorraad voor de actuele modellen. Staat het model van uw keuze hier niet tussen en heeft u dit model wel bij een andere dealer of garage zien staan? Ook dan is financial lease via ROS finance mogelijk.

Rijd binnen 24 uur de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag voor de Mitsubishi Outlander.

Ook interessant