10 november 2020

Leaseauto van de maand: Volkswagen Caddy

  1. De geschiedenis van de Volkswagen Caddy
  2. De Volkswagen Caddy in 2020
  3. De concurrenten van de Volkswagen Caddy
  4. Een Volkswagen Caddy leasen?

De geschiedenis van de Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is al jaren een populaire bedrijfswagen binnen werkend Nederland. De eerste Caddy is gemaakt in 1983 en oorspronkelijk bedacht voor de Amerikaanse markt als pick-up. De Caddy was ook verkrijgbaar als gesloten versie. In 1994 kwam de tweede generatie op de markt. De Volkswagen Caddy II maakte officieel zijn intrede als gesloten variant en was tevens verkrijgbaar met een zuinige dieselmotor. De derde generatie rijdt vanaf 2004 op de Europese wegen. Dit is de generatie waar de laatste Caddy in te vinden is, de 2020 variant. De Volkswagen Caddy III staat bekend om de nieuwe, doorlopende vormen die gebaseerd zijn op de Volkswagen Touran. Daarnaast is deze Caddy verkrijgbaar als personenauto. 

Volkswagen Caddy | ROS finance

De Volkswagen Caddy in 2020

De Volkswagen Caddy is in 2020 helemaal vernieuwd en sinds dit jaar verkrijgbaar. De bedrijfswagen is al jaren een populaire keuze en daarom heeft Volkswagen de Caddy in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe model valt gelijk op door de xenon verlichting en het strakke design. 

De nieuwe Volkswagen Caddy maakt gebruik van schonere TDI-motoren. Hierdoor is de wagen tot 12% schoner dan zijn voorgangers. De Caddy uit 2020 is verkrijgbaar met verschillende motoren, de pk’s lopen op van 75 tot 122. Deze populaire Volkswagen is beschikbaar met een diesel of benzine motor. 

De Caddy is ook verkrijgbaar als R-Line. Een sportieve variant die ontzettend veel extra’s biedt, zoals een uitgebreid multimediasysteem, dakspoiler, custom eco, lederen bekleding en twee extra klapdeuren aan de achterkant.

Lease nu deze geweldige bedrijfswagen vanaf €210,- per maand.

De concurrenten van de Volkwagen Caddy

Volkswagen is niet het enige automerk met compacte bedrijfswagens in het assortiment. Dit zijn de grootste concurrenten:

 

Een Volkswagen Caddy leasen?

Wekt de leaseauto van deze maand uw interesse? Bij ROS finance vindt u zowel de nieuwste modellen, als tweedehands modellen van de Volkswagen Caddy. Bekijk onze leasevoorraad voor de actuele modellen. Staat het model van uw keuze hier niet tussen en heeft u dit model wel bij een andere dealer of garage zien staan? Ook dan is financial lease via ROS finance mogelijk. Rijd binnen 24 uur de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag voor de Volkswagen Caddy.

Ook interessant