8 juni 2022

Leaseauto van de maand: Peugeot Expert

  1. De geschiedenis
  2. De Peugeot Expert
  3. Interieur
  4. De Peugeot Expert leasen?

De geschiedenis

In de jaren ‘90 werd in Frankrijk gestart aan de productie van de Peugeot Expert. Sinds 1995 waren de eerste Experts op de Nederlandse markt te vinden. Dit model is tussen de 4,52 meter of 4,92 meter lang, heeft vier tot vijf kubieke meter aan laadvermogen en biedt vijf of zes zitplaatsen. Vanaf 2007 tot 2016 werd de tweede generatie ontwikkeld en daarna de derde generatie zoals we die nu kennen. De Franse bedrijfswagen wordt vanwege de gelijkenissen vaak vergeleken met de Citroën Jumpy en de Toyota ProAce.

De Peugeot Expert

Met de derde generatie heeft de Peugeot Expert een heuse upgrade gekregen. Zo is er een nieuwe motor gekomen die stukken prettiger aanvoelt, terwijl u door de bebouwde kom of op de snelweg rijdt. Met die nieuwe motor is ook het brandstofverbruik lager in tegenstelling tot de eerdere twee generaties. Met een stevige grip op de weg, goed zicht naar voren en verstelbare stoelen staat de Peugeot Expert bekend om de comfortabelheid en betrouwbaarheid.

Voor een nog betere ervaring is de Expert ook op een nieuw platform gebouwd, met een lager gewicht en meerdere euro6 motoren van 95pk tot 180pk. Wat voor ondernemer u ook bent, bij ROS finance hebben we een Expert voor u klaarstaan die voldoet aan uw wensen.

De meeste modellen met conventionele aandrijving beschikken over een dieselmotor. Tegenwoordig is de Peugeot Expert er ook als 100% elektrische e-Expert. Het is de ideale bedrijfsauto voor in de stad door de elektrische aandrijflijn. Zo rijdt u snel, comfortabel en zonder uitstoot naar uw volgende bestemming.

Bestelauto van het jaar 2019

Wie een bedrijfswagen of bestelbus zoekt hoeft niet snel verder te kijken dan de Peugeot Expert. Mede dankzij de samenwerking met de automerken Citroën, Toyota, Opel en Fiat heeft Peugeot een zeer betrouwbare bedrijfswagen weten neer te zetten. Dat doen de Fransen zonder dat ze de eigen identiteit uit het oog verliezen. Hierdoor is de Peugeot Expert uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2019.

Interieur

De Expert beschikt over een laadvolume van 6 m3 en een laadvermogen van 1400 kg. Het optimaal ingerichte interieur kunt u uitstekend benutten en is ook nog eens heel toegankelijk. De zittingen zijn hoger geplaatst, waardoor u makkelijk in- en uitstapt en uitstekend zicht hebt op de weg. In de Expert zijn veel opbergmogelijkheden en de cabine beschikt tevens over een handige draaitafel, zodat u beschikt over een professioneel mobiel kantoor.

Een Peugeot Expert leasen?

Wilt u een Peugeot Expert leasen bij ROS finance? Bij ons vindt u zowel nieuwe als occasion modellen van de Peugeot Expert. Heeft u uw gewenste bedrijfswagen hier niet tussen zien staan, maar heeft u dit model wel bij een andere dealer of garage zien staan? Financial lease via ROS finance is dan ook mogelijk. Binnen 24 uur rijdt u de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Met behulp van onze lease calculator berekent u het maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant