24 mei 2023

Leaseauto van de maand: Volkswagen Crafter

In dit artikel zetten we weer een leaseauto in de spotlights. Deze maand geven wij het podium aan de betrouwbare Volkswagen Crafter. Als een toonaangevende bedrijfswagen biedt de Crafter een perfecte balans tussen comfort, ruimte en prestaties. Met zijn strakke ontwerp en geavanceerde functies is de Volkswagen Crafter een favoriet onder ondernemers en professionals in diverse sectoren. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw transportbehoeften of een efficiënte bedrijfswagen voor uw dagelijkse activiteiten, de Volkswagen Crafter is zeker een leaseauto om in de gaten te houden. 

  1. De geschiedenis
  2. De Volkswagen Crafter
  3. Interieur & exterieur
  4. De Volkswagen Crafter leasen?

De geschiedenis


De geschiedenis van de Volkswagen Crafter begon in 2006, toen Volkswagen de tweede generatie van deze bedrijfswagen introduceerde. Het voertuig werd ontwikkeld als opvolger van de Volkswagen LT en werd in samenwerking met Daimler AG geproduceerd. De Crafter werd gepositioneerd als een ruime en veelzijdige bedrijfswagen, geschikt voor verschillende commerciële toepassingen. 

In 2016 werd de derde generatie van de Volkswagen Crafter gelanceerd. Voor het eerst werd deze versie niet ontwikkeld in samenwerking met Daimler, maar was het een volledig in-house project van Volkswagen. De Crafter werd gebouwd op het modulaire ‘Crafter Transporter’ - platform, waardoor het voertuig een grote flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden bood aan ondernemers. 

Door de jaren heen heeft de Volkswagen Crafter een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en duurzame bedrijfswagen, die zowel in stedelijke als landelijke omgeving uitstekende prestaties levert. Met zijn voortdurende evolutie en innovatie blijft de Volkswagen Crafter een prominente speler in de markt van bedrijfswagens.

De Volkswagen Crafter


De Volkswagen Crafter is een veelzijdige bedrijfswagen die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en ruimte. Met zijn moderne design, efficiënte motoren en geavanceerde technologieën is de Crafter een populaire keuze voor ondernemers wereldwijd. Het voertuig biedt diverse carrosserievarianten, waaronder bestelwagens, pick-ups en minibusjes, waardoor het aan verschillende transport behoeften kan voldoen. Of het nu gaat om het bezorgen van goederen, het vervoeren van werknemers of het uitvoeren van specifieke taken, de Volkswagen Crafter biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn.

Interieur & exterieur


Het interieur van de Volkswagen Crafter is zorgvuldig ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden aan bestuurders en passagiers. Met een ergonomisch ontworpen dashboard, comfortabele zitplaatsen en hoogwaardige materialen straalt het interieur kwaliteit en vakmanschap uit. Daarnaast is er voldoende opbergruimte en zijn er handige voorzieningen zoals een geavanceerd infortainmentsysteem en connectiviteitsmogelijkheden. 

Wat betreft het exterieur van de Crafter is het ontwerp modern en aantrekkelijk. Met strakke lijnen, een dynamische voorkant en gestroomlijnde proporties trekt de Crafter zeker de aandacht op de weg. 

Kortom, de Volkswagen Crafter biedt een aantrekkelijk en functioneel interieur met hoogwaardige materialen en handige voorzieningen. Het exterieur ontwerp is modern en dynamisch, wat zorgt voor een opvallende aanwezigheid op de weg. 

De Volkswagen Crafter leasen? 


Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Volkswagen Crafter? Bij ROS finance hebben we zowel nieuwe modellen als occasions van de Crafter beschikbaar in onze lease voorraad

Maar wat als u de Crafter elders heeft gezien, bij een andere garage of autodealer? Geen zorgen, bij ROS finance bieden we ook de mogelijkheid om deze auto te financieren. Met onze financial lease geniet u van diverse financiële voordelen. U betaalt een vast, laag maandbedrag en kunt binnen 24 uur de weg op in uw gloednieuwe Volkswagen Crafter. Gebruik onze handige lease calculator om het maandelijkse leasebedrag te berekenen. 

Bij ROS finance streven we ernaar om u een zorgeloze lease-ervaring te bieden. Of u nu kiest voor een auto uit onze leasevoorraad of niet, wij staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het leasen van een Volkswagen Crafter bij ROS finance.

Ook interessant