6 maart 2022

MINI Leasen in 2022: De Top 3

  1. Cooper
  2. Clubman
  3. Countryman
  4. Wilt u een MINI leasen?

Cooper

Alle MINI modellen zijn direct aan het uiterlijk te herkennen. De MINI Cooper is het meest bekende model. De welbekende Cooper is beschikbaar in een 3-deurs en 5-deurs variant. Deze iconische stadsauto belichaamt meer plezier dan ooit en deze versies zijn de afgelopen jaren een stukje groter geworden. De MINI 3-deurs kent meer technologie, zoals LED-lampen, een vernieuwd multifunctioneel stuurwiel en extra diensten op het scherm voorin de auto. De grotere 5-deurs MINI is luxer en sportiever en heeft een erg fijne wegligging voor de typische MINI ervaring.

Beide modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren en voor de zuinige rijder is er ook de MINI 3-Deurs Electric met volledig elektrische aandrijving.

Clubman

Ondanks de naam van het merk hoeft een MINI helemaal niet klein te zijn. De Clubman is één van de grootste modellen die het ooit heeft gefabriceerd. Met vijf zitplaatsen, zes deuren en een bagageruimte van maximaal 1.250 liter is het één van de beste gezinsauto’s op de markt. 

Over de jaren is het comfort en luxe toegenomen in dit model en zijn de verschillende instrumenten digitaal geworden. Alsnog neemt u plaats in een echte MINI, vol meters, knoppen en slimme ruimtebesparende oplossingen. De MINI Clubman is ook het eerste model met elektrisch verstelbare stoelen.

Countryman

Wie in een iets grotere MINI wilt rijden hoeft niet verder te kijken dan de Countryman. Toen dit model in begin 2010 werd geïntroduceerd, was het voor MINI in veel aspecten de eerste. ​​Deze personenauto is namelijk de eerste MINI die langer is dan vier meter, het eerste model met vier deuren en eveneens de eerste met vier volwaardige zitplaatsen. Daarbij komt ook nog de behoorlijke bagageruimte. Voor degene die in een ruimere MINI wilt rijden is de Countryman dan ook perfect. 

De MINI Countryman is niet alleen beschikbaar in onze lease voorraad met de meest geavanceerde benzine- en dieselmotoren, maar ook als Plug-in Hybride. De eDrive technologie die beschikbaar is voor de plug-in hybridemodellen, zorgt ervoor dat de Countryman een afstand van 55 tot 61 kilometer volledig elektrisch kan afleggen.

Wilt u een MINI leasen?

Bent u op zoek naar een MINI om te leasen? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe MINI modellen als occasions. U heeft keuze uit een breed aanbod aan diverse personenauto’s en bedrijfswagens in onze lease voorraad. U least uw MINI personenauto al vanaf €110,- per maand bij ROS finance. Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte aan via de Lease Calculator

Heeft u de MINI van uw dromen bij een andere garage of autodealer gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant