16 september 2020

Occasion Lease via ROS finance: De Top 3

  1. Mercedes-Benz A Klasse
  2. BMW 5-Serie
  3. Audi A3

Mercedes-Benz A Klasse

Lease nu de geweldige Mercedes-Benz A Klasse. Dit betrouwbare model staat bekend om de sportieve uitstraling en heeft vele voordelen. Rijd comfortabel over de snelwegen met cruise control, raak nooit de weg kwijt door het ingebouwde navigatiesysteem en zit comfortabel door de lederen bekleding. Bekijk de sportieve A-Klasse in de leasevoorraad en lease vanaf €150,- per maand.

Mercedes Benz A Klasse | ROS finance

BMW 5-Serie

Bent u op zoek naar een luxe occasion waar u in alle comfort in rondrijdt? Dan is de BMW 5-Serie een fantastische keuze. De 5-Serie is uitgerust met een navigatiesysteem, een multimediasysteem en verschillende parkeersensoren. Bekijk nu deze BMW in de leasevoorraad en rijd binnen 24 uur weg. 

BMW 5-klasse | ROS finance

Audi A3

Een verfrissend en sportief ogende auto, dankzij de dynamische verhoudingen en de strakke designkenmerken. De Audi A3 is bij ROS finance een ontzettend populaire auto om te leasen als occasion. Dit komt door de vele ingebouwde opties als een multimediasysteem waar al u al uw muziek op afspeelt, sportief comfortabele bekleding en een ingebouwd navigatiesysteem. Bekijk de A3 in de leasevoorraad en lease deze occasion vanaf €100,- per maand.

Audi A3 | ROS finance

Een occasion aanschaffen met Financial Lease

De leasevoorraad van ROS finance bestaat uit een ruim aanbod aan occasions. Maandelijks schaffen honderden mensen een auto aan met financial lease. Ook wanneer u een auto bij een autodealer of ergens anders op het internet heeft gezien, kunt u deze aanschaffen met financial lease via ROS Finance.

Ook interessant