26 januari 2021

Opel Leasen in 2021: De Top 3

  1. Opel Vivaro
  2. Opel Corsa
  3. Opel Combo
  4. Wilt u een Opel leasen?
     

Opel Vivaro

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen met veel opslagruimte, dan biedt de Opel Vivaro uitkomst. De Vivaro is sinds 2019 beschikbaar met veel luxe opties. Zo wordt inladen makkelijker, omdat de schuifdeur handsfree te openen is en zijn er diverse sensoren ingebouwd om veiliger te rijden. Zo beschikt de Opel Vivaro over vermoeidheids herkenning en Lane Assist en parkeersensoren. Tot slot kunnen zware materialen simpel verplaatst worden door het laadvermogen van maar liefst 1305 kilogram. 

Opel Corsa

Misschien is de Opel Corsa wel de grootste klassieker van het merk. Al sinds 1982 rijdt deze compacte personenauto op de Nederlandse wegen en tot op heden blijft Opel sleutelen om de Corsa verder te verbeteren. Zo is in de laatste versie van 2020 comfortabele bekleding te vinden, rijdt u veilig over de snelwegen door middel van Lane Assist en door de ingebouwde cruise control doet u dit op een zuinige manier.

Opel Combo

Compacter dan de Vivaro, maar groter dan de Corsa. De Opel Combo is perfect voor elke ondernemer die lichte tot middelzware materialen vervoert. De Opel Combo beschikt over een laadvermogen van 679 kilogram en een schuifdeur aan de rechterzijde. Tot slot beschikt de Combo over een ingebouwd multimedia- en navigatiesysteem en rijdt u comfortabel van afspraak naar afspraak. Kortom, een bedrijfswagen die aan al uw wensen voldoet.

Wilt u een Opel leasen?

Wilt u een personenauto of bedrijfswagen leasen van Opel? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Opel van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant