30 mei 2023

De perfecte auto voor uw roadtrip

De vakantietijd kruipt langzaam dichterbij en dat betekent dat het tijd is om te gaan plannen! Als u op zoek bent naar de perfecte gezinsauto voor uw volgende roadtrip, dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we de top 5 gezinsauto's bespreken die ideaal zijn voor een heerlijke vakantie. Of u nu op zoek bent naar ruimte, comfort, veiligheid of alles tegelijk, wij hebben voor ieder wat wils. Dus, pak een kop koffie, leun achterover en ontdek welke auto's de beste keuze zijn voor jullie volgende familie-uitje.
 

1. BMW 2 Serie Active Tourer

Als u van plan bent om met uw gezin op een roadtrip te gaan, is de BMW 2 Serie Active Tourer zeker het overwegen waard! Niet alleen heeft deze auto een strak en modern ontwerp, maar hij biedt ook veel ruimte voor passagiers en bagage. Met zijn krachtige en efficiënte motor kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen zonder u zorgen te hoeven maken over de hoge brandstofkosten. De BMW 2 Serie Active Tourer is ook voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals adaptieve cruise control en rijstrookassistentie, wat extra gemoedstoestand biedt tijdens lange ritten. Kortom, de BMW 2 Serie Active Tourer is de ideale gezinsauto voor een zorgeloze en comfortabele roadtrip!

Leaseprijs vanaf €163,- per maand

2. Audi A6 Avant

De Audi A6 Avant is zo'n auto waar u blij van wordt vanaf het moment van instappen. Met zijn luxe uitstraling en comfortabele interieur is het de perfecte keuze voor een gezinsvakantie. Op een lange roadtrip wilt u natuurlijk niet alleen een comfortabele rit, maar ook genoeg ruimte voor iedereen. De A6 biedt ruimte aan vijf personen en heeft genoeg bagageruimte voor alle spullen die u mee wilt nemen. Met zijn krachtige motor en soepele rijeigenschappen is de A6 ook nog eens een genot om in te rijden, of u nu over de snelweg raast of door de bergen slingert. Bent u op zoek naar luxe, comfort of gewoonweg een veilige en betrouwbare gezinsauto? De Audi A6 is in dat geval een pakket-deal.

Leaseprijs vanaf €195,- per maand

3. Volvo XC60

Als u van plan bent om met uw gezin op vakantie te gaan, is de Volvo XC60 de ideale gezinsauto! Deze auto biedt niet alleen veel ruimte voor passagiers en bagage, maar is ook uitgerust met een scala aan geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische remmen en een rijstrookassistent. De XC60 heeft ook een krachtige en efficiënte motor, waardoor u moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Maar wat de XC60 echt onderscheidt van andere gezinsauto's, is het luxe interieur en het uitstekende geluidssysteem. Of u nu naar uw favoriete muziek luistert of een audioboek afspeelt, de Volvo XC60 biedt een comfortabele en verfijnde rijervaring voor elke vakantie. Dus waar wacht u nog op? Ga op avontuur met de Volvo XC60!

Leaseprijs vanaf €201,- per maand

4. Ford Kuga

De Ford Kuga is de ideale gezinsauto voor een vakantie! Hij biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en heeft een enorme kofferbak waarin u al uw bagage kwijt kunt. Of u nu op het strand gaat zonnen of door de bergen gaat wandelen, de Ford Kuga heeft genoeg ruimte voor al uw spullen. Bovendien is hij uitgerust met geavanceerde technologie zoals een ingebouwd navigatiesysteem en een achteruitrijcamera, wat het rijden in onbekend gebied een stuk makkelijker maakt. En als u besluit om naar het buitenland te gaan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de tolwegen dankzij het handige elektronische tolheffingssysteem van de Ford Kuga. Heel handig, want dat scheelt in de file staan bij de tolpoortjes!

Leaseprijs vanaf €230,- per maand

5. Volkswagen T-Roc

Op vakantie gaan met de Volkswagen T-Roc is een cadeautje! Deze sportieve en compacte SUV is perfect voor avontuurlijke gezinnen die op zoek zijn naar een beetje extra ruimte tijdens het ultieme buitenleven. Met zijn ruime interieur en kofferbak biedt de T-Roc voldoende ruimte voor passagiers en bagage, waardoor het ideaal is voor lange ritten, roadtrips en kampeerliefhebbers. Bovendien is deze auto voorzien van de nieuwste technologie, zoals een infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het afspelen van muziek en navigeren easy is. Het optionele panoramisch dak zorgt voor meer licht en zonnestralen, wat bijdraagt aan een ontspannen vakantiegevoel. Kortom, de Volkswagen T-Roc is een geweldige auto voor een zorgeloze en comfortabele vakantie voor een avontuurlijk gezin!

Leaseprijs vanaf € 256,-  per maand

Financial lease via ROS finance

Heeft u uw favoriete vakantieauto niet in deze top 5 of online voorraad zien staan, maar heeft u dit model wel bij een andere dealer of garage gezien? Ook in dat geval is financial lease via ROS finance mogelijk. Binnen 24 uur rijdt u weg met uw nieuwe auto voor een scherp maandbedrag. Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.


 

Ook interessant